Ana SayfaDizilerYalancı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet'in Geçmişini Araştırmaya Başlıyor!

İlgili Postlar

Yalancı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’in Geçmişini Araştırmaya Başlıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Yalancı, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıllar önce Deniz’e tacizde bulunan Ercan, ortaya çıkıyor ve Mehmet’le görüşüyor. Ercan’ın ifadesiyle Deniz’in davası savcı tarafından düşürülüyor. Mehmet, masum olduğunu ispatlıyor. Dava düşüyor. Murat’ın eline Mehmet hakkında güçlü bir koz geçiyor. Ama Mehmet, susmak zorunda kalıyor. Yalancı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deniz, Mehmet’in geçmişini araştırmaya başlıyor.

Cuma Dizileri 2021

Deniz Mehmet’in Geçmişini Araştırmaya Başlıyor!

Yalancı dizisi 4. bölüm 1. fragmanında; Mehmet’in masum olmadığına inanan Deniz, kimseyi dinlemeyip onun hakkında araştırma yapmaya başlıyor. Murat, Deniz’in ablasıyla olan ilişkisini bilen Mehmet’in tehditleri ile susmak zorunda kalıyor. Canan, Mehmet’le yaşadığı geceyi soruyor. O da, onunla yaşadığı şeyin bir gecelik bir şey olduğunu söylüyor.

İşte Yalancı 4. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 3. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Mehmet, Deniz’in küpesini yatak odasında buluyor. Ercan isimli kişi, Mehmet’i arayıp Deniz’in yıllar önce kendisini aynı şekilde tacizle suçladığını söylüyor. Mehmet, Ercan’ı dinledikten sonra onunla emniyete gidip onun ifade vermesini sağlıyor.

Ercan’ın ifadesiyle savcı davayı düşürüyor. Deniz, Zeynep’in zor yürüdüğünü görüp onu hastaneye götürüyor. Zeymep’in, Doruk’la ilişkisi olduğunu ve onun hamile olduğunu öğrendikten sonra bebeği düşürmek için ilaç aldığını öğreniyor.

Zeynep için Deniz, Mehmet’le karşı karşıya gelip konuşmak zorunda kalıyor. Deniz, Mehmet’ten oğlunun hamile bıraktığı kız için yalan söylemesini istiyor. Murat, Mehmet ile ilgili bilgilere ulaşıyor.

Onun karısının intihar ettiğini ve bu intiharın şüpheli olduğunu ispatlayan dosyayı ona gönderiyor. Dosyayı Yasemin’in eşi görüyor. Ona bir şey belli etmeden ondan ayrılmanın yollarını aramaya başlıyor.

Mehmet, Yasemin ile Murat’ın ilişkisini öğreniyor. Kendisini tehdit etmek için gelen Murat’a, ilişkilerini bildiğini söylüyor. Böyle olunca Yasemin ile Murat, Deniz’i davasından vazgeçirmek için iş birliği yapıyor.

Deniz, emin olduğu kararından vazgeçmiyor. Dava düşse de Mehmet, hakkında araştırma yapmaya devam etmek istiyor. Mehmet, aslında o gece Deniz’in içkisine ilaç koyuyor ve ona tecavüz ediyor.

Deniz’in tüm hatırladıkları aslında gerçektir. Mehmet, bir çok kadına tacizde bulunan bir sapıktır.

Yalancı 3. Bölüm 3. Fragmanı Yayında! Mehmet Adını Temize Çıkartıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler