Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çolpan'ın 25 Yıllık...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çolpan’ın 25 Yıllık Yalanı Ortaya Çıkıyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 3. yeni bölümüyle 5 ekim salı günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Sergen, Yıldırım’ın Azra’ya onu aldattığını söyleyecek diye ödü kopar. Yıldırım, Sergen’e mutluluğunun yıkılmasına, evliliğinin dağılmasına kendisinin sebep olmayacağını, bunu onun yapacağını söyler. Sanem’de, Yıldırım’ı ilişkilerini ablasına söylemekle tehdit eder. Evlilik Hakkında Her Şey 3. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Çolpan’ın 25 yıllık yalanı ortaya çıkıyor.

Salı Dizileri 2021

Çolpan’ın 25 Yıllık Yalanı Ortaya Çıkıyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 2. fragmanında; Faruk, 25 yıldır kızlarından ayrı olmasını istediği için Çolpan’dan hesap soruyor. Azra ve kardeşleri,babalarının anneleriyle olan konuşmalarını duyuyor. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Azra, babalarından ayrı geçen 25 yılın hesabını annesinden soruyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 2. bölüm 2. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 2. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Sanem ve Güneş öldü zannettikleri babalarını karşılarında görünce şok olur. Faruk, yaşadığından Çolpan’ın haberi olmadığını söyler. Çolpan, onun yıllar sonra çıkıp gelmesine anlam veremez ve onun kızlarıyla görüşmesini istemez.

Azra, Erman’ın şirketinde ilk iş gününe başlar. Karısını genç bir kadınla aldatan adam, eşinden boşanmak ister. Erman, Azra’ya evliliği bozan kadının avukatlığını yapmasını ister. Azra, babasının kendilerini bakıcılarıyla aldatıp onunla kaçmasını hatırlar ve o davayı almak istemez.

Adamın eşi gelir ve kocasının kendisini aldattığını kendisine gelen videoyla öğrendiğini iddia eder. Azra, yaptığı araştırma sonunda müvekkilinin masum olduğunu, adamın karısının bu olayı kurguladığını anlar.

Davayı bir buçuk gün içinde kazanan Azra’ya Erman, kutlama yemeği düzenler. Alpay, Songül’ün avukatlığına Azra’nın yaptığını öğrendikten sonra Çolpan’la görüşür. Ona karısı Songül’ün ilaç bağımlısı olduğunu ve kadınlık görevini yapmadığı iddiasını dosyaya eklenmesini ister.

Güneş, yanına gelen babasıyla ablalarını görüştürmek ister. Onları yanına çağırır. Ama Azra, babasını dinlemeyip hemen orayı terk eder. Songül, dosyayı görünce Çolpan’a onun kocasının kızlarının bakıcısıyla kaçtığını öğrendiğini, onunda mı kadınlık görevini yerine getiremediğini sorar.

Azra, Alpay’ın Songül’den mal kaçırdığını anlar ve malların tespiti için kapsamlı araştırma başlatır. Kutlama yemeğinde Yıldırım, Sergen’in biriyle konuştuğunu duyar. Yıldırım’a yakalanan Sergen, Azra’yla konuştuğunu söyler.

Azra, telefonla konuşarak yanlarına gelir ve yarım saattir telefonda görüşme yaptığını söyleyince Sergen’in yalanı ortaya çıkar. Sanem’de yemeğe katılır. Sergen, içkiyi fazla kaçırır. Sanem, Sergen’in yanına gidip konuşur. Birden ikili öpüşmeye başlıyor. Azra, o sırada dışarı çıkar.

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sergen Köşeye Sıkışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler