Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Malik Davut'u Öldürtmek İçin Kızlarını...

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Malik Davut’u Öldürtmek İçin Kızlarını Riske Atıyor!

Fox Tv’nin yeni dizisi Kanunsuz Topraklar, 2. yeni bölümüyle 6 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Davut, Malik’i kendisinin vurduğunu onu vurduğu sırada Gülfem’in de orada olduğunu isterlerse ona da sorabileceklerini söyler. Gülfem ifadesinde, babasının vurulduğu gece Davut’u görmediğini söyler. Kanunsuz Topraklar 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Malik, Davut’u öldürtmek için kızlarının hayatını riske atıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Malik Davut’u Öldürtmek İçin Kızlarını Riske Atıyor

Kanunsuz Topraklar 2. bölüm 2. fragmanında; Malik, Davut’un kendisini vurmasından sonra hayatta kalıyor. Davut’u öldürtmek için Çolak’la iş birliği yapıyor. Çolak, Malik’in kızlarını dağa kaldırıp Davut’u tuzağa düşürmeye çalışıyor. Kızlarının hayatını riske adan Malik, Davut’u hayatlarından çıkarmayı düşünüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 2. bölüm 2. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR DİZİSİNİN İLK BÖLÜM ÖZETİ!

Davut. babası ve arkadaşlarıyla gece mesaisi için madene iner. Gece yağmur yağmaya başlayınca madene su basar. Davut, durumu Murtaza’ya söyleyip hemen madeni tahliye etmeleri gerektiğini söyler.

Malik, arkadaşları ve ailesiyle evde eğlenirken Murtaza gelir ve onu durumu anlatır. O ise, Murtaza’dan işçilerin madenden çıkmamaları için kapıları kapatmasını ister. İşçiler asansörle yukarı çıktıklarında kapının kapalı olduğunu görür.

Daha sonra asansör düşer ve bir çok kişi oracıkta hayatını kaybeder. Davut’un babası da göçük altında kalır. Malik, işçilerin baş kaldırmasına neden olarak Davut’u görür. Yavuz’a, belediye başkanından adam istemesini ve Davut’un kaldığı evi boşaltmasını ister.

Davut’un annesi ve hasta kız kardeşi sokakta kalır. Şikayet için şehre giden Davut, göz altına alınır. Eve döndüğünde Davut, Malik’in evlerini boşaltıp ailesini kapıya koyduğunu öğreniyor. Davut, annesini ve çok hasta olan kız kardeşinin kapıya konulduğunu öğreniyor.

Annesini ve Elif’i, bulan Davut, hemen kız kardeşini hastaneye götürmeye çalışır. Ancak Elif, yolda hayatını kaybeder. Çolak, adamlarını gönderip Malik’i aldırıp yanına getirtir. Onu koruduğu için para ister. Malik Çolak’a, eğer Davut’u öldürürse ona on bin lira vereceğini söyler.

Yavuz’un aklına Ali’nin sevgilisinin söyledikleri gelir. Gülfem’en hoşlandığı için, Malik’ten kurtulmak ister. Evin etrafında Çolak ve adamlarını gören Yavuz ona, Davut’un tutuklandığını söyleyip onu çiftliğin etrafından gönderir. Dışarıda Davut’un gelip Malik’i öldürmesini bekler.

Kız kardeşini kaybeden Davut, silahını alıp Malik’in evine girer. Malik’in odasına girdiğinde onunla karşılaşır. İlk silahı Malik ateşler. Daha sonra Davut, silahını ateşleyip Malik’i vurur. Seslere gelen Gülfem, babasını kanlar içinde yatarken görür.

 Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülfem Davut’u Ele Vermiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler