Ana SayfaDizilerSadakatsiz 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gizemli Kişi Asya'dan Başka Kimseyi Hatırlamıyor!

İlgili Postlar

Sadakatsiz 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gizemli Kişi Asya’dan Başka Kimseyi Hatırlamıyor!

Kanal D’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Sadakatsiz, 33. yeni bölümüyle 6 ekim çarşamba günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Asya, kaza olayından sonra İstanbul’a taşınır. Bahar’ın düğünü için Tekirdağ’a gelen Asya, orada Ali’nin okulda işkence gördüğü videoyu izler. Asya, oğlu için Tekirdağ’a geri mi dönecek? Sadakatsiz 33. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Gizemli kişi Asya’dan başka kimseyi hatırlamıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Gizemli Kişi Asya’dan Başka Kimseyi Hatırlamıyor!

Sadakatsiz 33. bölüm 1. fragmanında; Asya, Tekirdağ’a dönüp hastanede çalışmaya başlıyor. Kazada kurtulan kişi, uyandığında Asya’dan başka kimseyi hatırlamıyor. Asya. onun kim olduğunu bulmaya çalışıyor. Gizemli kişi, neden Tekirdağ’da olduğunu hatırlayacak mı?

İşte Sadakatsiz Dizisi 33. bölüm 1. fragmanı…

 

SADAKATSİZ 32. BÖLÜM ÖZETİ!

Derin, arabayı uçurumdan aşağı sürer. Araba denize gömülüyor. Asya, önce kendisi denizden çıkıp sonra tekrar Derin’i kurtarmak için suya girip onu da kurtarır. Derin, sözde tekerlekli sandalyeye mahkum kalır.

Bu olaydan sonra Asya, Ali’yi de alıp İstanbul’a taşınır. Orada arkadaşlarıyla zaman zaman görüşüp güzel vakit geçirir. Hayatından çok memnun olan Asya’nın İstanbul’dan Tekirdağ’a dönmek gibi bir niyeti yoktur.

Ancak Bahar’ın düğünü için dönmek zorunda kalır. Asya, Bahar’ın düğününe giderken yolda bir arabanın kaza yaptığını görür ve gidip yanan arabadan adamı çıkartıp kalp masajı yapar.

Onu hastaneye kadar götürüp yaşadığından emin olduktan sonra düğüne döner. Asya’yı gören Derin’in ailesi çok huzursuz olur. Gönül, kızının tekerlekli sandalyeye mahkum kalmasının suçlusu olarak Asya’yı görür.

Asya, Gönül’e yine kızını kurtarmak için hayatını tehlikeye atıp tekrar suya girip onu kurtardığını söylese de onları inandıramaz. Öte yandan Volkan, Derin yürüyemediği için evliliğine devam ettirmek zorunda kalır.

Ama yinede İstanbul’a taşınıp Asya’yla barışma hayalleri kurar. Bahar’ın düğününden sonra Asya, Ali’nin okulda arkadaşları tarafından işkence edildiği videoyu seyreder. Derin, Asya’nın Bahar’ın düğününe geldiğini gazetelerden görüp sinir krizleri geçirir.

Gönül, Volkan’ın evini satılığa çıkarttığını öğrenir. Volkan’a ulaşamayınca durumu kızına anlatır. Derin, annesine Volkan’sız yaşayamayacağını söyleyip onun bir şey yapmasını engeller.

Asya, Volkan ile buluşup Ali’nin yayınlanan videosunu izletir. Volkan’da videodan sonra çok kötü olur. Asya’yı sakinleştirmek için ona sarılır. Derin, kimse yokken ayağa kalkıp yürür. Sırf Volkan’ı, elinde tutabilmek için böyle bir numara yapar.

Bundan ailesinin bile haberi yoktur. Asya, işine geri dönüp tekrar Tekirdağ’da oğluyla birlikte yaşamaya mı başlayacak?

Sadakatsiz 33. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Asya Oğlu İçin Tekirdağ’a Geri Mi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler