Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli'den Acı Haber Geliyor!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Fekeli’den Acı Haber Geliyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 107. yeni bölümüyle 7 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Fikret, Demir’i aramak için Çetin’le birlikte Suriye’ye gider. Ancak, orada paketin Suriye’den gönderilmediğini öğrenir. Fekeli, Mehmet Kara’nın Türkiye’de olmadığını öğrenip İsparta’ya onu araştırmaya gider. Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğrenir. Bir Zamanlar Çukurova 107. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Fekeli’den acı haber geliyor.

Perşembe Dizileri 2021

Fekeli’den Acı Haber Geliyor!

Bir Zamanlar Çukurova 107. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, Demir’in döneceğine inanıyor. Bu arada Hakan, Züleyha’ya sırılsıklam aşık oluyor. Fekeli’nin ölüm haberi geliyor. Gerçekten Fekeli, ölüyor mu? Yoksa, olayları anlamak için kendisini ölmüş gibi mi gösteriyor?

İşte Bir Zamanlar Çukurova 107. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1444011069396201476

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 106. BÖLÜM ÖZETİ!

Züleyha, kendisine gelen paketi açtığında Demir’in yüzüğünü görür. İçinde bulduğu notta ise, iyi olduğu yakında döneceği yazar. Fekeli ile Fikret, hemen Demir’in yazısıyla nottaki yazıyı karşılaştırır ve o notu Demir’in yazdığını düşünürler.

Fikret, paketin üzerindeki puldan paketin Suriye’den gönderildiğini anlayıp Çetin’le birlikte hemen Suriye’ye gidip Demir’i bulmak için yola çıkar. Mehmet, sünnet düğünü organizasyonunu kendisinin yapmak istediğini söylemek için Züleyha’nın yanına gelir.

Fikret, Hakan’ın sürekli Züleyha’nın çevresinde dolaşmasından ve çiftliğe gelip gitmesinden rahatsız olur. Onları abisinin emaneti olarak görür. Şermin, sünnet organizasyonunu kendisi yapmak ister. Bunu gören Saniye, kamyonetle Şermin’e çarpıp onun ayağını kırar.

Sonra ona, yanlışlıkla çarptığını söyleyip özür diler. Lütfiye, Fusün’un kendileri hakkında konuştuklarını duyup Fekeli’nin yanına gider ve bir an evvel çiftlikten ayrılmak istediğini söyler.

Sünnet organizasyonu olur. Züleyha, organizasyonu Mehmet Kara ile birlikte yaptığını söyleyip ona da söz verir. Gazeteler Züleyha ile Mehmet’in fotoğraflarını çekip gazetede yayımlar.

Betül, Abdulkadir ile iş birliği yapar ve tüm araçların bakımını onun şirketine verir. Fikret ile Çetin, Suriye’nin her yerinde Demir’i arar. Ama bulamaz. Sonradan paketin Suriye’den gönderilmediğini büyük bir oyunun içinde olduklarını öğrenir.

Fekeli, tesadüfen İsparta’lı bir müşterisiyle konuşurken Mehmet Kara’nın 15 yıldır yurt dışında yaşadığını öğrenir. Onu araştırmak için kalkıp İsparta’ya gider. Fekeli, İsparta’da Mehmet Kara’nın iş yerini bulur.

Oradaki kişide onun uzun yıllardır yurt dışında olduğunu söyleyince ona, gazetedeki fotoğrafı gösterir. Adam hemen fotoğraftaki kişiyi tanır ve onun Mehmet Kara değil Hakan Gümüşoğlu olduğunu söyler. Fekeli, Hakan’ın intikam almak için Mehmet Kara kimliğine büründüğünü anlar.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan’ın Maskesi Düştü!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler