Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan'ın Maskesi Düştü!

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Hakan’ın Maskesi Düştü!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 106. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fikret, Demir’i aramak için Çetin’le birlikte Suriye’ye gidiyor. Ancak, orada paketin Suriye’den gönderilmediğini öğreniyor. Fekeli, Mehmet Kara’nın Türkiye’de olmadığını öğrenip İsparta’ya onu araştırmaya gidiyor. Mehmet’in Hakan Gümüşoğlu olduğunu öğreniyor. Hakan’ın maskesi düştü.

Perşembe Dizileri 2021

Hakan’ın Maskesi Düştü!

Bir Zamanlar Çukurova 107. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Züleyha, kendisine gelen kutuyu açtığında Demir’in yüzüğünü görüyor. İçinde bulduğu notta ise, iyi olduğu yakında döneceği yazıyor. Fekeli ile Fikret, hemen Demir’in yazısıyla nottaki yazıyı karşılaştırıyor ve o notu Demir’in yazdığını düşünüyorlar.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 106. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Fikret, paketin üzerindeki puldan paketin Suriye’den gönderildiğini anlayıp Çetin’le birlikte hemen Suriye’ye gidip Demir’i bulmak için yola çıkıyor. Mehmet, sünnet düğünü organizasyonunu kendisinin yapmak istediğini söylemek için Züleyha’nın yanına gidiyor.

Fikret, Hakan’ın sürekli Züleyha’nın çevresinde dolaşmasından rahatsız oluyor. Şermin, sünnet organizasyonunu kendisi yapmak istiyor. Bunu gören Saniye, kamyonetle Şermin’e çarpıp onun ayağını kırıyor.

Sonra ona, yanlışlıkla çarptığını söyleyip özür diliyor. Lütfiye, Fusün’un kendileri hakkında konuştuklarını duyup Fekeli’nin yanına gidiyor ve bir an evvel çiftlikten ayrılmak istediğini söylüyor.

Sünnet organizasyonu oluyor. Züleyha, organizasyonu Mehmet Kara ile birlikte yaptığını söyleyip ona da söz veriyor. Gazeteler Züleyha ile Mehmet’in fotoğraflarını çekip gazetede yayımlıyor.

Betül, Abdulkadir ile iş birliği yapıyor ve tüm araçların bakımını onun şirketine veriyor. Fikret ile Çetin, Suriye’nin her yerinde Demir’i arıyor. Ama bulamıyor. Sonradan paketin Suriye’den gönderilmediğini büyük bir oyunun içinde olduklarını öğreniyor.

Fekeli, tesadüfen İsparta’lı bir müşterisiyle konuşurken Mehmet Kara’nın 15 yıldır yurt dışında yaşadığını öğreniyor. Onu araştırmak için kalkıp İsparta’ya gidiyor. Fekeli, İsparta’da Mehmet Kara’nın iş yerini buluyor.

Oradaki kişide onun uzun yıllardır yurt dışında olduğunu söyleyince ona, gazetedeki fotoğrafı gösteriyor. Adam hemen fotoğraftaki kişiyi tanıyor ve onun Mehmet Kara değil Hakan Gümüşoğlu olduğunu söylüyor. Fekeli, Hakan’ın intikam almak için Mehmet Kara kimliğine büründüğünü anlıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 106. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Züleyha Mehmet’ten Hoşlanmaya Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler