Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Cana'yı Görüyor Mu?

İlgili Postlar

Camdaki Kız 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Cana’yı Görüyor Mu?

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 13. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Hayri, yaptığı ilk müdahale ile Rafet’in hayatını kurtarıyor. Rafet, Hayri’yi özel şoförü olarak işe alıyor. Feride, torun müjdesi alana kadar Nalan’ı affetmeyeceğini söylüyor. Seren ile Sedat, şirketin başına geçmek için birbirlerine giriyor. Cana, gizlice Sedat’ın odasına giriyor. Nalan’da Sedat’ın yanına gidiyor. Sedat, Cana’yı görüyor. Nalan, Cana’yı görüyor mu?

Perşembe Dizileri 2021

Nalan Cana’yı Görüyor Mu?

Camdaki Kız 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hayri, Rafet’i baygın bir şekilde yerde yatarken buluyor ve ona yaptığı ilk müdahale ile onun hayatını kurtarıyor. Daha sonra otelden çıkartıp gizlice doktora götürüyor. Rafet, eve gitmiyor. Hayri’yle birlikte onun evine gidiyor.

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Nalan’ın yalan haberini yapan kişi bir açıklama yapıp Nalan ve ailesinden özür diliyor. Röportajın gerçeğini yayınlıyor. Nalan’ın bu konuda suçsuz olduğunu herkes öğreniyor. Sedat ile Nalan, Hayri’nin evini bulup Rafet’le konuşmak için oraya gidiyor. Rafet, Nalan’ın ısrarıyla eve dönmeyi kabul ediyor.

Evde, şirketin yönetin kurulu başkanlığını bırakacağını söyleyen Rafet, çocuklarına aralarında yerine kimin geçeceğine karar vermelerini istiyor. Bu kararıyla, kendisi öldükten sonra çocuklarının ne yapacaklarını görmek istiyor. Seren, yönetim kuruluna kendisi geçmek istiyor.

Sedat ise, annesiyle konuşup o koltuğa kendisinin geçmesine için ondan yardım istiyor. Cana’nın kocası onun kendisine yıllardır ihanet ettiğini öğrenip onu evden kovuyor. Cana, gidip Sedat’ların oteline yerleşiyor.

Nalan, annesiyle konuşmaya gidiyor. Ama Feride, torun müjdesi almadan onu affetmeyeceğini söylüyor. Nalan, gidip alışveriş yapıyor. Sedat’ın otelde kalacağını öğrenen Nalan, sürpriz yapıp onun yanına otele gidiyor.

Cana da, Sedat’ın anahtarını alıp Nalan’dan önce odaya girip kendisiyle görüşmek istemeyen Sedat’ı beklemeye başlıyor. Nalan’ın da orada olduğunu gören Cana, ne yapacağını bilemiyor.

Sedat, odaya geliyor ve Nalan’ı orada görünce çok şaşırıyor. Onun artık kendisiyle birlikte olmak istediğini öğrenen Sedat, tam Nalan’ı öperken Cana’yı görüyor. Nalan, Sedat’ın nereye baktığını merak ediyor. O da Cana’yı görecek mi?

Camdaki Kız 13. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Nalan Sedat’la Cana’yı Birlikte Yakalayacak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler