Ana SayfaDizilerİçimizden Biri 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Havva Adam'ın Yalanını Yakalıyor!

İlgili Postlar

İçimizden Biri 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Havva Adam’ın Yalanını Yakalıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi İçimizden Biri, 4. yeni bölümüyle 3 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Resmi nikah için Adam’ın Havva’yı istemesi gerekir. Hünkar, kızını vermenin öyle kolay olmayacağını söyleyip, Adam’dan çiftliğe Ferhat gibi su getirmesini ister. Adam, hemen kabul ediyor ve çiftliğe su getirmek için harekete geçer. İçimizden Biri 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Havva, Adam’ın yalanını yakalıyor.

 Pazar Dizileri 2021

Havva Adam’ın Yalanını Yakalıyor!

İçimizden Biri 4. bölüm 2. fragmanında; Adam, Hünkar’a verdiği sözü yerine getirip, çiftliğe suyu getiriyor. Böyle olunca Hünkar, bu evliliğe karşı çıkamıyor. Nikah kıyılırken papaz Havva’nın bu kadar çabuk Havva’nın Hristiyan olduğunu beklemediğini söyleyince ortalık karışıyor.

İşte İçimizden Biri 4. bölüm 2. fragmanı…

İÇİMİZDEN BİRİ 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Bahtiyar, Havva’yı arayıp babasının hastanede olduğunu söyler. Havva, hastaneye gittiğinde Bahtiyar’dan babasının öldüğünü öğrenir ve olduğu yere düşüp bayılır. Daha sonra Hünkar, Havva’nın karşısına çıkıp ona ders vermek istediğini söyler.

Adam, istenmediğini bilir. Ama yinede Hünkar babasının gözüne girmek için her şeye hazır olduğunu ona söyler. Çiftlikte yangın çıkar. Hünkar, Adam’ın yangını söndürmek için canını ortaya koyduğunu görür.

Diğer damatlarının kıllarını kıpırdatmadığını da görür. Ama yine de Adam’a teşekkür etmez. Havva, Adam’ın adına babasıyla konuşup onun aşkları için yapmayacağı şey olmadığını söyler.

Hünkar, Adam’ı çiftlikte çalıştırmaya başlıyor. Ona en ağır işleri verir. Ama Adam, yılmadan o ne dese yapar. Adam, bebek yalanını gerçek yapmak istediğini, bir çocuklarının olmasını istediğini söyler.

Havva, bebek istemeyince Adam, onun kendisini sevmediğini düşünüp evi terk eder. Daha sonra sarhoş bir şekilde çiftliğe gelip Havva’ya ilanı aşk eder. Hünkar, damatlarından Adam’ı dövmelerini ister. Adam ise, Gürbüz ile Hulusi’yi dayak manyağı yapar.

Eva, oğlunun Müslüman olduğunu çevresindekilerden saklar. Adam, Havva’yla tartışıp yine çiftliği terk eder. Havva, Adam’a bunun böyle olmayacağını konuşup bir karara varmaları gerektiğini söyler.

Adam’da, Havva’nın kendisinden ayrılmak istediğini düşünmeye başlar. Havva’da onun kendisiyle evlendiğine pişman olduğunu düşünür.

 İçimizden Biri 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hünkar Adam’dan Dağları Delip Su…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler