Ana SayfaDizilerKalp Yarası 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit'ten Boşanmak İstiyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’ten Boşanmak İstiyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 14. yeni bölümüyle 4 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe’nin masum olduğu ortaya çıkar. Hapisten çıkan Ayşe’nin gönlünü alıp ona yaşattıklarını telafi etmek isteyen Ferit, ondan af diler. Yaman, Hande’ye sırtını döner ve ona Betül’le evlendiğini söyler. Kalp Yarası 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Ferit’ten boşanmak istiyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Ferit’ten Boşanmak İstiyor!

Kalp Yarası 14. bölüm 2. fragmanında; Azade, Ayşe’ye para teklif edip onun oğlundan ayrılmasını istiyor. Ayşe, Azade’nin para teklifini geri çeviriyor. Ferit’e, boşanma protokolü verip ona bu evliliğin bitmesini istediğini söylüyor.

İşte Kalp Yarası 14. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1443847171988729866

KALP YARASI 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Ayşe, hapishanedekiler tarafından rahatsız edilir. Ferit, Ayşe’nin avukatlığını üstlenebilmesi için onun imzası gerekir ve onunla görüşmeye gider. Ayşe, Ferit’le konuşmak dahi istemez. Biraz konuştuktan sonra Ayşe, Ferit’in avukatlığını kabul eder.

Ferit, avukat olarak Ayşe’ye sorular sorar. Ayşe, onun kendisine inanmadığını görünce görüşmeyi bitirmek ister. Hande, Ferit’in yanına gidip ona, Baha ile Ayşe’nin sahte nişan fotoğraflarını verir ve ondan kendisini affetmesini ister.

Ferit, o fotoğrafların sahte olabileceğini düşünmeden Ayşe’yle görüşmek için gittiği hapishanede ona verir. Ayşe, o fotoğrafların gerçek olmadığını söylese de kendisini Ferit’e inandıramaz.

Azade, şirketin başına geçer. Orada Adnan’ın Hüseyin’i ortaklıktan çıkarttığını öğrenir. Yaman, Azade’ye İhsan’ın Adnan beyi dolandırdığını onun hesabından yüklü para çektiğini, daha önceden de kaçak altın getirdiğini anlatır.

İhsan, Vedia’yla birlikte Zeytin’in koruyucu ailesi olur. Azade, İhsan’a onun kocasını dolandırdığını öğrendiğini söylerken Vedia onu duyar. İhsan, Vedia’ya hemen o konaktan gidip başka bir yerde hayat kurmak istediğini söyler. Vedia ise, onun haram parasını istemediğini söyler.

Hande, Ferit’in artık kendisine dönmeyeceğini anlayıp Yaman’a yaklaşmaya başlar. Onun evine girip Yaman’a yemekler yapıp onu bekler. Yaman ise, Hande’yi istemediğini söyleyip onu ret eder.

Ayşe’nin kocasıyla görüşmesine izin verilir. Önce onunla görüşmek istemese de Ferit’in yanına gider. İkisi de birbirine ne kadar kızarlarsa kızsınlar içlerinden hala birbirlerini sevdiklerini anlar.

Kalp Yarası 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’ye Yaptıklarını Telafi Etmek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler