Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan'ı Gönderip Cana'yla Birlikte...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 14. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan’ı Gönderip Cana’yla Birlikte Oluyor!

Kanal D’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Camdaki Kız, 14. yeni bölümüyle 7 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Hayri, yaptığı ilk müdahale ile Rafet’in hayatını kurtarır. Feride, torun müjdesi alana kadar Nalan’ı affetmeyeceğini söyler. Seren ile Sedat, şirketin başına geçmek için birbirlerine girer. Cana, gizlice Sedat’ın odasına girer. Nalan’da Sedat’ın yanına gider. Sedat, Cana’yı görür. Camdaki Kız 14. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Sedat, Nalan’ı gönderip yine Cana’yla birlikte oluyor.

Perşembe Dizileri 2021

Sedat Nalan’ı Gönderip Cana’yla Birlikte Oluyor!

Camdaki Kız 14. bölüm 1. fragmanında; Nalan, otel odasını terk ediyor. Sedat, Cana’yla birlikte oluyor. Feride, Nalan’ın Sedat’ın yanından ayrıldığını ve kızının yanında Hayri’nin olduğunu öğreniyor. Cahit, Rafet’e savaş açıyor ve bu savaşta Sedat’ın yanında olup ondan intikam almak istiyor. Feride, Nalan’a gerçekleri açıklamaya karar veriyor.

İşte Camdaki Kız 14. bölüm 1. fragmanı…

CAMDAKİ KIZ 13. BÖLÜM ÖZETİ!

Hayri, Rafet’i baygın bir şekilde yerde yatarken bulur ve ona yaptığı ilk müdahale ile onun hayatını kurtarır. Daha sonra otelden çıkartıp gizlice doktora götürür. Rafet, eve gitmez. Hayri’yle birlikte onun evine gider.

Nalan’ın yalan haberini yapan kişi bir açıklama yapıp Nalan ve ailesinden özür diler. Röportajın gerçeğini yayınlar. Nalan’ın bu konuda suçsuz olduğunu herkes öğrenir. Sedat ile Nalan, Hayri’nin evini bulup Rafet’le konuşmak için oraya gider. Rafet, Nalan’ın ısrarıyla eve dönmeyi kabul eder.

Evde, şirketin yönetin kurulu başkanlığını bırakacağını söyleyen Rafet, çocuklarına aralarında yerine kimin geçeceğine karar vermelerini ister. Bu kararıyla, kendisi öldükten sonra çocuklarının ne yapacaklarını görmek ister. Seren, yönetim kuruluna kendisi geçmek ister.

Sedat ise, annesiyle konuşup o koltuğa kendisinin geçmesine için ondan yardım ister. Cana’nın kocası onun kendisine yıllardır ihanet ettiğini öğrenip onu evden kovar. Cana, gidip Sedat’ların oteline yerleşir.

Nalan, annesiyle konuşmaya gider. Ama Feride, torun müjdesi almadan onu affetmeyeceğini söyler. Nalan, gidip alışveriş yapıyor. Sedat’ın otelde kalacağını öğrenen Nalan, sürpriz yapıp onun yanına otele gider.

Cana da, Sedat’ın anahtarını alıp Nalan’dan önce odaya girip kendisiyle görüşmek istemeyen Sedat’ı beklemeye başlar. Nalan’ın da orada olduğunu gören Cana, ne yapacağını bilemez.

Sedat, odaya geliyor ve Nalan’ı orada görünce çok şaşırır. Onun artık kendisiyle birlikte olmak istediğini öğrenen Sedat, tam Nalan’ı öperken Cana’yı görür. Nalan, Sedat’ın nereye baktığını merak eder. O da Cana’yı görecek mi?

Camdaki Kız 14. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Nalan Cana’yı Görüyor Mu?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler