Ana SayfaDizilerAda Masalı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz'a Ne Oluyor?

İlgili Postlar

Ada Masalı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz’a Ne Oluyor?

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Haziran, Poyraz’a karşı mesafesini korur. İdil ile Batu, sevgili olma yolunda ilk adımlarını atar. Poyraz’ın annesi adaya dönünce, adadakilerin gözü Poyraz’a çevrilir. Poyraz, annesinin adaya geldiğini öğreniyor. Ada Masalı 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Poyraz’a ne oluyor?

Salı Dizileri 2021

Poyraz’a Ne Oluyor?

Ada Masalı 16. bölüm 2. fragmanında; Haziran, Doygun’un evine girip onun planlarını ele geçirmek istiyor. Arkasına tüm arkadaşlarını alan Haziran, planlarını Poyraz’a söylüyor. Birlikte Doygun’nun evine giriyorlar. Ancak, istenmeyen bir durum oluyor ve Poyraz’ın hayatı tehlikeye giriyor.

İşte Ada Masalı 16. bölüm 2. fragmanı…

ADA MASALI 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Poyraz ile Haziran, ailelerinin birlikteliklerini istemeyince ayrılma kararı alır. Haziran’a Tokyo’dan önceden çok istediği iş teklifi gelir. Bu teklifi alan Haziran, arayan kişiye düşünmek istediğini söyler. Haziran, Poyraz’ın telefon görüşmesinden şüphelenip onun bu işte parmağı olduğunu düşünmeye başlar.

Poyraz’ın telefonuna gizlice bakıp yazışmalarını okur. Onun kendisinden kurtulmak için bu iş teklifini ayarladığını öğrenen Haziran çok üzülür. Batu, İdil’e aşık olur ve ona aşkını ilan etmek için fırsat kolluyor. Önce onun boş bir hayal peşinde koştuğunu yüzüne vurur.

İdil, saplantılı aşık olduğu Poyraz’a dair ne varsa çöpe atar. Önce, boynundaki inci kolyeyi kırmakla başlar. Batu, sonunda İdil’i sevdiğini söyler. İdil, önce onu ret eder. Ama sonra Batu’ya sarılıp onu öper. Görkem, Haziran ile Melisa’yı alıp eğlenmeye götürür.

Poyraz, Haziran’ın Görkem ve Melisa ile içip eğlendiğini öğreniyor. Onları sahilde kendilerini dağıtmış bir halde bulur. Çok sarhoş olan Haziran’ı alıp otele götürür. Haziran, yanlışlıkla Poyraz’ın odasına girip yatar. Poyraz’da gidip odasına yatar ve ikili sabah aynı yatakta uyanır.

Haziran, Poyraz’ın kendisine gitme demesini bekler ve onunla birlikte Tokyo’da giymek için kıyafet seçmek için yardım ister. Poyraz’ı, sinirlendirmek için en cüretkar kıyafetleri seçer. Haziran, Poyraz’dan ses çıkmayınca valizini toplayıp gitmeye hazırlanır.

Banka borcunun kapandığını öğrenen Poyraz, gidip babaannesine o borcu kimin ödediğini sorar. Oda annesinin ödediğini söyler. Bunu kabul etmeyeceğini söyleyen Poyraz, fabrikayı satıp annesine olan borcunu ödemek ister. Haziran, son ana kadar Poyraz’ın gelip kendisini durdurmasını bekler.

Onun gelmediğini görünce valiziyle birlikte Poyraz’ın yanına gidip adadan ayrılmaktan vazgeçtiğini bundan sonra onun kendisi için bir yabancı olduğunu söyler.

Ada Masalı 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Poyraz’ın Annesi Adaya Geliyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler