Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Tuğçe'nin Bora'ya Aşk İtirafını...

İlgili Postlar

Baht Oyunu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Tuğçe’nin Bora’ya Aşk İtirafını Duyuyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 16. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; İsteme merasiminde olaylar karışır. Bora’nın Ada için geldiği ortaya çıkınca herkes şok yaşar. Bora, duydukları karşısında yıkılır. Ada ise, yalanları yüzünden yolun sonuna geldiğini düşünmeye başlar. Bora’nın yanına giden Ada, ondan ve işinden ayrıldığını söyler. Baht Oyunu 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ada, Tuğçe’nin Bora’ya aşk itirafını duyuyor.

Salı Dizileri 2021

Ada Tuğçe’nin Bora’ya Aşk İtirafını Duyuyor!

Baht Oyunu 16. bölüm 2. fragmanında; Tuğçe, Ada’yı tehdit ederek Bora’dan uzaklaştırıyor. Selin, Tuğçe’nin Ada’yı tehdit etiğini Yasemin’e söylüyor. Fırsattan istifade Tuğçe, Bora’ya aşkını ilan ediyor. Ada, olanları duyuyor. Bora, Ada’nın tehdit edildiğini öğrenecek mi?

İşte Baht Oyunu 16. bölüm 2. fragmanı…

BAHT OYUNU 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Bora ile Ada’nın gerçekten ayrılmadıklarını öğrenen Tuğçe ile Rüzgar, onların evde buluştuklarını ailelerine haber verir. Onları birlikte bastırıp ayrılmalarını sağlamak isterler. Ada, ailesinin geldiğini görünce hemen camdan kaçıp ablasını arar. Ona evde olduğunu, onların nerede olduğunu sorar.

Nergis, Ada’nın evde olduğunu öğrenince içi rahatlar. Ada, Yasemin’in yardımıyla evden çıkıp Bora’yla görüşür. Bora, artık kara baht inancından çok sıkıldığı için Nergis’le konuşmaya gider. Ondan Ada’nın ilk aşkının olduğunu ve onun iyi bir işe sahip olduğunu öğrenir.

Ada’nın boşanma avukatı onu arayıp kendisinin evlendiğini onun davasına bakamayacağını yerine Turgut’un davaya bakacağını söyler. Turgut, Ada’yı görür görmez ondan hoşlanır. Bora, Ada’nın gizle görüşmelerinden şüphelenip onu takip eder.

Onun Turgut’la buluştuğunu görür. Hemen, Turgut’un kim olduğunu öğrenip ondan şirketinde avukat olarak çalışmasını ister. Ada, Turgut’u şirkette görünce çok şaşırır. Bora, Ada’nın ailesinin de olduğu bir yemek düzenleyip bu ilk aşk işini konuşmak ister.

Ada, son anda yetişip ilk aşkının Turgut olduğunu söyler. Turgut, Aslan’dan yumruk yer ve bir daha şirkete gelmez. Bora, Ada’ya yüzük alıp onu istemeye gitmeye karar verir. Annesini zor ikna etse de birlikte Ada’yı istemeye giderler. Ada’nın ailesi onların Selin’i Ali’ye isteyeceklerini zanneder.

Baht Oyunu 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ada Bora’dan Ve İşinden Ayrılmak…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler