Ana SayfaDizilerYasak Elma 115. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız'ın Planı Ne?

İlgili Postlar

Yasak Elma 115. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Planı Ne?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 115. yeni bölümüyle 11 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Çağatay, evin aranmasından sonra önlemini alır. Yıldız ile Ender, eve gider. Ancak başka birilerinin oturduğunu öğrenir. Doğan, Çağatay’ı bitirmek için Ender’e yaklaşır. Yıldız, tam Çağatay’a inanmışken onun cebinde bir fiş bulur. Hemen o eve tekrar gider ve onları birlikte görür. Yasak Elma 115. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Yıldız’ın planı ne?

2021 Pazartesi Dizileri

Yıldız’ın Planı Ne?

Yasak Elma 115. bölüm 1. fragmanında; Yıldız, Kumru’yla Çağatay’ın ilişkisini öğreniyor. Öğrendiğini kimseye belli etmiyor. Doğan, Yıldız’ın tavırlarından onun bu ilişkiyi öğrenip öğrenmediğini merak ediyor. Kumru’da, Yıldız’ın kendisine karşı tavırlarının değiştiğini fark ediyor. Kocasıyla Kumru’nun kendisine ihanet ettiğini öğrenen Yıldız ne yapmayı düşünüyor?

İşte Yasak Elma 115. bölüm 1. fragmanı…

 

YASAK ELMA 114. BÖLÜM ÖZETİ!

Doğan, telefonu açanın kızı olduğunu anladıktan sonra Yıldız’a bir şey belli etmez. Çağatay’ı bitirmek için Ender’le yakınlaşmaya karar verir. Doğan, Ender’i yemeğe davet eder.

Yıldız, Ender’i arayıp onu yanına çağırır. Ona durumu anlatır ve Ender’den yardım ister. Evin adresini bulan Ender, Yıldız’la birlikte oraya gider. Ama kapıyı genç bir kadın açar ve kendisinin eşiyle birlikte iki yıldır orada yaşadıklarını söyler.

Yıldız’ın içi rahatlar. Çağatay, evin arandığını öğrendikten sonra her ihtimale karşı böyle bir önlem alır. Yıldız, durumu Çağatay’a anlatır ve ondan şüphelendiği için özür diler. Kumru, kamera kayıtlarından telefonunu Canan’ın karıştırdığını öğrenir.

Canan’dan intikam almak için, önce ona kredi kartını verir. Sonra ise, onu kartını çalmakla suçlar. Canan’ın hırsızlık haberi yayılır. Bunu hazmedemeyen Canan, Kumru’nun yanına gider ve Doğan’a kızının Çağatay’la birlikte olduğunu söyler.

Doğan bir çek verip Canan’ın susmasını sağlar. Kumru’ya karşıda Canan’a inanmamış gibi davranır. Halit Can’ın doğum gününe Yıldız Kumru’yu da çağırır. Kumru, Çağatay’ın Yıldız’la mutlu bir evlilik tablosu sergilediğini görüp onu kıskanır.

Çağatay, Halit Can’ı nüfusuna alacağını açıklar. Ender, fotoğraflarını çektirdiği kişinin izini kaybeder. Onun farklı isimlerle huzur evlerinde kaldığını öğrenip Caner’le birlikte ondan bir iz bulur.

Aysel, Çağatay’ın temizlemeden gelen kıyafetlerini ve cebinden çıkanları Yıldız’a verir. Yıldız, geçen gittikleri evin yakınlarındaki market fişini bulur. Doğruca arabasına binip eve gider. Önce eve Kumru girer.

Yıldız, eve kimin girdiğini görmez. Ama sonradan Çağatay’ın geldiğini ve ona kapıyı açanın Kumru olduğunu görür.

Yasak Elma 115. Bölüm Fragmanı Yayında! Çağatay Kumru’yla Birlikte Yıldız’a Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler