Ana SayfaDizilerYasak Elma 115. Bölüm Fragmanı Yayında! Çağatay Kumru'yla Birlikte Yıldız'a Yakalanıyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 115. Bölüm Fragmanı Yayında! Çağatay Kumru’yla Birlikte Yıldız’a Yakalanıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 114. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Çağatay, evin aranmasından sonra önlemini alıyor. Yıldız ile Ender, eve gidiyor. Ancak başka birilerinin oturduğunu öğreniyor. Doğan, Çağatay’ı bitirmek için Ender’e yaklaşıyor. Yıldız, tam Çağatay’a inanmışken onun cebinde bir fiş buluyor. Hemen o eve tekrar gidiyor. Çağatay, Kumru’yla birlikte Yıldız’a yakalanıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Çağatay Kumru’yla Birlikte Yıldız’a Yakalanıyor!

Yasak Elma 115. bölüm 1. fragmanı henüz yayınlanmadı. Doğan, telefonu açanın kızı olduğunu anladıktan sonra Yıldız’a bir şey belli etmiyor. Çağatay’ı bitirmek için Ender’le yakınlaşmaya karar veriyor. Doğan, Ender’i yemeğe çıkartıyor.

YASAK ELMA 114. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Ender’i arayıp onu yanına çağırıyor. Ona durumu anlatıyor ve Ender’den yardım istiyor. Evin adresini bulan Ender, Yıldız’la birlikte oraya gidiyor. Ama kapıyı genç bir kadın açıyor ve kendisinin eşiyle birlikte iki yıldır orada yaşadıklarını söylüyor.

Yıldız’ın içi rahatlıyor. Çağatay, evin arandığını öğrendikten sonra her ihtimale karşı böyle bir önlem alıyor. Yıldız, durumu Çağatay’a anlatıyor ve ondan şüphelendiği için özür diliyor. Kumru, kamera kayıtlarından telefonunu Canan’ın karıştırdığını öğreniyor.

Canan’dan intikam almak için, önce ona kredi kartını veriyor. Sonra ise, onu kartını çalmakla suçluyor. Canan’ın hırsızlık haberi yayılıyor. Bunu hazmedemeyen Canan, Kumru’nun yanına gidiyor ve Doğan’a kızının Çağatay’la birlikte olduğunu söylüyor.

Doğan bir çek verip Canan’ın susmasını sağlıyor. Kumru’ya karşıda Canan’a inanmamış gibi davranıyor. Halit Can’ın doğum gününe Yıldız Kumru’yu da çağırıyor. Kumru, Çağatay’ın Yıldız’la mutlu bir evlilik tablosu sergilediğini görüp onu kıskanıyor.

Çağatay, Halit Can’ı nüfusuna alacağını açıklıyor. Ender, fotoğraflarını çektirdiği kişinin izini kaybediyor. Onun farklı isimlerle huzur evlerinde kaldığını öğrenip Caner’le birlikte ondan bir iz buluyor.

Aysel, Çağatay’ın temizlemeden gelen kıyafetlerini ve cebinden çıkanları Yıldız’a veriyor. Yıldız, geçen gittikleri evin yakınlarındaki market fişini buluyor. Doğruca arabasına binip eve gidiyor. Önce eve Kumru giriyor.

Yıldız, eve kimin girdiğini görmüyor. Ama sonradan Çağatay’ın geldiğini ve ona kapıyı açanın Kumru olduğunu görüyor.

Yasak Elma 114. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız Çağatay’ın Biriyle Buluştuğunu Görüyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler