Ana SayfaDizilerKalp Yarası 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Hande'nin Hayatını Kurtarıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Hande’nin Hayatını Kurtarıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ferit’in savunmasıyla Ayşe tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Ayşe, kendisine bir ev tutup iş aramaya başlıyor. Ferit, Ayşe’nin her söylediğinin doğru olduğunu, Hande’nin oyununa geldiğini anlıyor. Hande, Ferit’e intihar videosu çekip kendisini inşaattan aşağı bırakıyor. Kalp Yarası 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ayşe, Hande’nin hayatını kurtarıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe Hande’nin Hayatını Kurtarıyor!

Kalp Yarası 15. bölüm 1. fragmanında; Ayşe, kendisine o kadar kötülük yapan Hande’nin yardımına koşuyor. Hande, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Ayşe, ona kanını veriyor. Yaman, Hande’nin başında göz yaşı döküyor. Ferit ise, Ayşe’nin kendisini af etmesini bekliyor.

İşte Kalp Yarası 15. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1445136522710245378

KALP YARASI 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ferit, Ayşe’yi mahkemede savunuyor. Ayşe, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılıyor. Ancak Antakya’da kalması gerekiyor. Ferit, Ayşe’yle konuşmak istiyor. Ayşe ona, o fotoğrafların sahte olabileceğini neden düşünmediğini, neden avukatını arayıp Baha’yla gerçekten nişanlı olup olmadığını sormadığını söyleyip gidiyor.

Bahtiyar, Adnan’ı bitirmek için Yaman’la iş birliğine devam ediyor. Adnan’ın ölen sevgilisine benzeyen bir kadın bulup onun hemşiresi olarak konağa yerleştiriyor. Vedia, konaktan ayrılmak istiyor.

Ama Adnan buna müsaade etmiyor. İhsan’ın paralarını çaldığını öğrenen Adnan, çok üzülüyor. Ayşe, kendisine göre küçük bir ev kiralıyor. Parasız kalan Ayşe, iş aramaya başlıyor. Ancak, hala tutuksuz yargılandığı için hiçbir yerde iş bulamıyor.

Ferit, Ayşe ile Baha’nın fotoğraflarının sahte olduğunu öğreniyor. Daha sonra Ayşe’nin avukatını arayıp onun Baha’yla nişanlı olmadığını öğreniyor. Ayşe’ye inanmadığı için Ferit, çok üzülüyor. Hemen gidip ondan af diliyor.

Yaman ile Betül evleniyor. Hande, onların evlendiğini öğreniyor. Ferit, Hande’yi yanına çağırıp o sahte fotoğrafları kendisine verdiği için ondan hesap soruyor. Hande, büyük bir çöküntü içine giriyor.

Zümrüt, kızını ve kocasını polise ihbar etmeye karar veriyor. Tam polisi arayacağı sırada Hande’nin doktoru onun çok kötü olduğunu ve intihar edebileceğini söylüyor. Hande, bir inşaata çıkıp Ayşe ile Ferit’e veda videosu çekiyor.

Sonra oradan kendisini boşluğa bırakıyor. Ayşe, Azade’nin kendisine getirdiği boşanma evrakını imzalayıp Ferit’le buluşuyor. Ferit’i ilk tanıştıkları yere götürüp orada yüzükleri atıyor ve ondan boşanmak istediğini söylüyor.

 Kalp Yarası 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ayşe Ferit’ten Boşanmak İstiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler