Ana SayfaDizilerYalancı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet'in Bir Açığını Bulmaya Çalışıyor!

İlgili Postlar

Yalancı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’in Bir Açığını Bulmaya Çalışıyor!

Show Tv’nin yeni gözde dizisi Yalancı, 4. yeni bölümüyle 8 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Mehmet’in masum olmadığına inanan Deniz, kimseyi dinlemeyip onun hakkında araştırma yapmaya başlar. Murat, Deniz’in ablasıyla olan ilişkisini bilen Mehmet’in tehditleri ile susmak zorunda kalır. Canan, Mehmet’le yaşadığı geceyi sorar. O da, onunla yaşadığı şeyin bir gecelik bir şey olduğunu söyler. Yalancı 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Deniz, Mehmet’in bir açığını bulmaya çalışıyor.

Cuma Dizileri 2021

Deniz Mehmet’in Bir Açığını Bulmaya Çalışıyor!

Yalancı 4. bölüm 2. fragmanında; Mehmet, Yasemin ile Murat’ı tehdit ederek iyice köşeye sıkıştırıyor. Yasemin ile Murat, Mehmet’i bitirecek delilleri mahkemeye sunamıyor. Mehmet, Deniz’e manevi tazminat davası açıyor. Deniz, Mehmet’in evine girdiğini ve küpeyi bıraktığını ispat etmeye çalışıyor.

İşte Yalancı 4. bölüm 2. fragmanı…

YALANCI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Mehmet, Deniz’in küpesini yatak odasında bulur. Ercan isimli kişi, Mehmet’i arayıp Deniz’in yıllar önce kendisini aynı şekilde tacizle suçladığını söyler. Mehmet, Ercan’ı dinledikten sonra onunla emniyete gidip onun ifade vermesini sağlar.

Ercan’ın ifadesiyle savcı davayı düşürür. Deniz, Zeynep’in zor yürüdüğünü görüp onu hastaneye götürür. Zeymep’in, Doruk’la ilişkisi olduğunu ve onun hamile olduğunu öğrendikten sonra bebeği düşürmek için ilaç aldığını öğrenir.

Zeynep için Deniz, Mehmet’le karşı karşıya gelip konuşmak zorunda kalır. Deniz, Mehmet’ten oğlunun hamile bıraktığı kız için yalan söylemesini ister. Murat, Mehmet ile ilgili bilgilere ulaşır.

Onun karısının intihar ettiğini ve bu intiharın şüpheli olduğunu ispatlayan dosyayı ona gönderir. Dosyayı Yasemin’in eşi görür. Ona bir şey belli etmeden ondan ayrılmanın yollarını aramaya başlar.

Mehmet, Yasemin ile Murat’ın ilişkisini öğrenir. Kendisini tehdit etmek için gelen Murat’a, ilişkilerini bildiğini söyler. Böyle olunca Yasemin ile Murat, Deniz’i davasından vazgeçirmek için iş birliği yapar.

Deniz, emin olduğu kararından vazgeçmez. Dava düşse de Mehmet, hakkında araştırma yapmaya devam etmek ister. Mehmet, aslında o gece Deniz’in içkisine ilaç koyar ve ona tecavüz eder.

Deniz’in tüm hatırladıkları aslında gerçektir. Mehmet, bir çok kadına tacizde bulunan bir sapıktır.

 Yalancı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’in Geçmişini Araştırmaya Başlıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler