Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2....

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir ilgiyle izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye’nin son bölümünde haftanın 1. dokunulmazlık oyunu oynandı. İkişerli düello şeklinde oynanan oyunda yarışmacılar en iyi mantıları yapmak için mücadele etti. MasterChef 7. hafta 1. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 1. ve 2. eleme adayları kimler oldu. Detaylar haberimizde…

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 7. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Haftanın 1. dokunulmazlık oyununda şefler takımlardan mantı çeşitleri yapmalarını istedi. Bunun için önce mavi takım numaralı bıçakları çekti. Karşı takımda numaralı bıçakları çekerek düello yapacakları yarışmacıyı belirledi.

Şefler, kırmızı takımın avantajını açıkladı ve onların iki yarışmacısının düello yapacakları kişilerin yerlerini değiştirebileceklerini söyledi. Mustafa, yarışmacılarla konuşup yapacakları mantıya hakim olmayan iki yarışmacının yerini değiştirdi.

Süre başladı ve yarışmacılar mantılarını yapmaya başladı. Verilen sürenin sonunda şefler, mantıların tek tek tadımlarını yaptı. Mavi takım 5’e 3’lük skorla haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık için tekrar mutfağa girdi. Şefler, bireysel dokunulmazlık oyunu için yarışmacılara Ananas verdi ve ürünü kullanarak yaratıcı yemek yapmalarını istedi.

Şefler, verilen sürenin bitiminden sonra tadımlarını yaptı ve en iyi yaratıcı yemeği yapan yarışmacı Dilara oldu.

Haftanın 1. Ve 2. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Dilara, haftanın ilk eleme adayını belirleme hakkına sahip oldu. Arkadaşlarına dönüp karar veremediğini eleme potasına gönüllü gitmek isteyen biri olup olmadığını sordu. Tahsin, el kaldırıp gönüllü potaya gitmek istediğini söyledi.

Somer şef, Dilara’ya bireysel dokunulmazlığı alarak büyük bir başarı kazandığını, bu başarının gerektiğini yapıp eleme adayını kendisinin seçmesi gerektiğini söyleyerek ona tepki gösterdi.

Haftanın ilk eleme adayı Tahsin oldu. Haftanın ikinci eleme adayını belirlemek üzere yarışmacılar oylarını kullandı. En çok oyu alan yarışmacı Azize oldu. Azize, ismini verdikleri için yarışmacı arkadaşlarına tepki gösterdi.

Böylece 7. haftanın 1. eleme adayı Tahsin, ikinci eleme adayı ise Azize oldu. MasterChef’te bu akşam haftanın 2. dokunulmazlık oyunu oynanacak ve haftanın 3. ve 4. eleme adayı belirlenecek.

 MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler