Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef, 6. haftayı da geride bıraktı. Geçen hafta Şükrü’nün elenmesiyle yerine yedeklerden Rabia geldi. Yarışmacılar 7. haftanın mavi takım kaptanı olmak için büyük mücadele verdi. MasterChef 7. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Avantaj oyununu hangi takım kaptanı kazandı? Detaylar haberimizde…

 MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 7. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı?

Haftanın ilk gününde şefler kaptanlık oyununa başlamadan önce geçen haftanın kritiğini yaptı. Kutular açıldı ve şefler yarışmacılardan profiterol yapmalarını istedi. Yarışmacılar en iyi profiterol yapmak için büyük mücadele verdi. Verilen sürenin bitiminde şefler yarışmacıların yaptığı tatlıların tadımlarını yaptı ve en iyi profiterol yapan ismi açıkladı.

Hasan, oyunun birincisi olarak mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı. Karşı takım kaptanı olarak Hasan, Mustafa’yı seçti. Takımlar şöyle oluşturuldu;

Mavi takım kaptanı Hasan, seçtiği yarışmacılar; Eren, Sergen, Emre, Mert, Milhan, Ateş ve Safanur oldu.

Kırmızı takım kaptanı Mustafa, seçtiği yarışmacılar; Tahsin, Araz,Dilara, Azize, Rabia, Pelin ve Burcu oldu.

Burcu, en sona kaldığı için biraz bozuldu ve Eren’i suçlayan sözler sarf etti. Eren ise, onun suçlamalarına cevap dahi vermek istemedi.

Avantaj Oyununu Hangi Kaptan Kazandı?

Mavi ve Kırmızı takım kaptanı avantaj oyunu için tekrar mutfağa girdi. Şefler, takım kaptanlarından yaprak sarmalarını istedi. Onlara iki tane numune yapmak sarma verdiler ve 15 dakika içinde en çok yapmak saran kaptanın düelloyu kazanacağını söylediler.

Süre başladı ve her iki yarışmacıda aynı büyüklükte yaprak sarmaya çalıştılar. Verilen sürenin bitiminde şefler, numuneye uygun sarılan yaprakları saydılar. Hasan 14 tane yaprak sardı. Mustafa ise 16 tane iyi yaprak sararak avantaj oyununu kazandı.

HAFTANIN İLK DOKUNULMAZLIK OYUNUNDA BU AKŞAM NELER OLACAK?

MasterChef’te bu akşam haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Yine büyük iddiaların döndüğü dokunulmazlık oyununda takımlar mantı çeşitleri yapacak. Düello şeklinde oynanacak oyunca en iyi mantıyı yapan yarışmacılara puanları verilecek. En çok puan alan takım ise haftanın ilk dokunulmazlık oyununu kazanacak?

MasterChef 6. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler