Ana SayfaDizilerBaht Oyunu 17. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Bora Ada'nın Sırrını Öğreniyor!

İlgili Postlar

Baht Oyunu 17. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Bora Ada’nın Sırrını Öğreniyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Baht Oyunu, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ada, herkesin içinde Bora’yla evlenmek istemediğini söylüyor. İşinden istifa etmek isteyen Ada’yı Bora göndermiyor. Ödül töreni için Tuğçe’yle Ada’yı aday olarak gösteriyor. Ada, yazacağı yazı için başını belaya sokuyor. Tuğçe, Bora’ya Ada’nın oynadığı oyunları anlatıyor. Bora, Ada’ya onu görmek istemediğini söylüyor. Baht Oyunu 17. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Bora, Ada’nın sırrını öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Bora Ada’nın Sırrını Öğreniyor!

Baht Oyunu 17. bölüm 1. final fragmanında; Ada, iş yerini ve Bora’yı bırakmak istemiyor ve Zafer’le iş birliği yapıyor. Bora, Ada’yı kovuyor Zafer de onu geri işe alıyor. Ada, artık Bora’ya gizlediği her şeyi anlatmaya karar veriyor. Bora, Tuğçe’den öğrendiği şey karşısında büyük şok yaşıyor.

İşte Baht Oyunu 17. bölüm 1. final fragmanı…

BAHT OYUNU 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ada’nın ailesi Zafer beylerin Selin’i Ali’ye isteyeceklerini düşünüyor. Ada, Elif’ten kendisini istemeye geldiklerini öğrenip şok oluyor. Kahveler içiliyor ve Zafer bey Ada’yı Bora’ya istiyor. Nergis, hemen bunun olamayacağını söylüyor.

Bora, Ada’yla birbirlerini sevdiklerini söylüyor. Ama Ada, herkesin içinde Bora’yla evlenmek istemediğini söylüyor. Ertesi gün Ada, işi bırakmak için şirkete gidiyor. O sırada Bora’ya bir telefon geliyor ve bir ödül töreni için şirketinin aday olduğunu öğreniyor.

Bora, Ada ile Tuğçe’ye ikisinin bir yazı yazıp hangisi fazla tıklanır ise onun ödül töreninde aday olacağını söylüyor. Ada’nın istifası kabul edilmiyor. Ada, hemen yazısı için tanımadığı biriyle yazışmaya başlıyor.

Tuğçe’de, Bora’yla ‘İdeal Kadın’ ismiyle yazışmaya başlıyor. Ödülü verecek şirket sahibi Ferhat ile karısı Şirin, şirkete geliyor. Ada ile Bora, onların yanında atışmaya başlıyor. Ferhat’ın ağzından çıkan bir sözle Şirin’le arası bozuluyor.

Ada, onları barıştırmak için bir buluşma ayarlıyor. Buluşmaya sonradan Bora’da geliyor. Ada ile Bora, tartışırken Ferhat ile Şirin barışıp onları yalnız bırakıyor. İnternet sitesinden konuştuğu kişiyle Ada buluşmaya gidiyor.

Adam sapık çıkıyor. Bora, onun kaybolduğunu öğrenip hemen görüşme yaptığı siteye gidip buluştukları yeri öğreniyor. Gidip Ada’yı adamın elinden kurtarıyor. Tuğçe, Ada’yı terasa çağırıyor. Orada Bora’ya İdeal Kadının kendisi olduğunu, Ada’nın kendisi yerine onunla konuştuğunu hatta buluştuğunu, onun yaptığı tüm oyunları anlatıyor.

Bora, Ada’nın yaptıklarını öğrendikten sonra ona çok kızıyor. Ada’ya, bir daha onu görmek istemediğini ve karşısına çıkmamasını istediğini söylüyor.

Baht Oyunu 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ada Tuğçe’nin Bora’ya Aşk İtirafını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler