Ana SayfaDizilerAda Masalı 17. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Ortadan Kayboluyor!

İlgili Postlar

Ada Masalı 17. Bölüm Ön İzleme Yayında! Poyraz Ortadan Kayboluyor!

Star Tv’nin sevilen dizisi Ada Masalı, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Haziran, gitmekten vazgeçiyor. Poyraz’ın verdiği vekaletle Sadık fabrikayı Doygun’a satıyor. Haziran ile Poyraz, arkadaşlarının da yardımıyla Doygun’un Ada projesini alıyor. Lodos gecesinde Doygun’un projesi deşifre oluyor. Aslında Lodos’un Ayten olduğu ortaya çıkıyor. Ada Masalı 17. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Poyraz ortadan kayboluyor.

Salı Dizileri 2021

Poyraz Ortadan Kayboluyor!

Ada Masalı 17. bölüm ön izlemesinde; Poyraz, ortadan kaybolunca adanın tüm duvarlarına onun kayıp ilanı asılıyor. Haziran, Poyraz’ın kaybolmasıyla büyük üzüntü içerisine girip, tüm olanlardan kendisini sorumlu tutuyor.

İşte Ada Masalı 17. bölüm ön izlemesi…

ADA MASALI 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Poyraz, annesine borçlu kalmak istemediği için hemen zeytin fabrikasını satışa çıkarıyor. Sadık’a vekalet verip ondan fabrikayı en kısa sürede satmasını istiyor. Batu, gidip Ayten’le konuşuyor ve oğlunun zor durumda onun yardımına ihtiyacı olduğunu söylüyor. Ayten’de adaya geliyor.

Doygun, fabrikaya daha fazla para verdiği için Sadık fabrikayı ona satıyor. Adadaki dükkanlar bir bir satılmaya başlıyor. Biricik, Sadık’ın yardımıyla Doygun’un yanında bir günlüğüne çalışmak için işe giriyor.

Oradaki konuşmaları duyan Biricik, Doygun’un adayı satın alıp orayı beton yığını haline getireceğini öğreniyor. Poyraz ile Haziran’da, durumu öğreniyor ve arkadaşlarıyla bir plan yapıp Doygun’un evine giriyor.

Kızlar kapıdaki korumaları oyalarken Poyraz ile Haziran, ada projesinin fotoğraflarını çekiyor. Ayten, Haziran’la karşılaşıyor ve ona kendisini Ayşe olarak tanıtıp konuşuyor. Aliye, Ayten’in döndüğünü ve gerçekleri Poyraz’a anlatacağını öğrenince tutuşmaya başlıyor.

Görkem, ünlü tasarımcı Lodos’un adaya gelip bir defile düzenleyeceğini, bu defilede ise bir amatör tasarımcıya ödül vereceğini öğreniyor. Zeynep ile Selma’da durumu öğrenip yarışmaya katılıyor. Görkem, birinci olmak için bir tasarım elbise hazırlıyor.

Gece otelde oluyor. Poyraz, basının da o geceye geleceği için Doygun’un ada üzerindeki planlarını basına orada açıklamak istiyor. Doygun’un projesi yayınlanıyor. Kameralar ve mikrofonlar Doygun’a yöneliyor.

Doygun ise, bu projenin gerçek olmadığını söyleyip kaçacak delik arıyor. Lodos’un Ayten olduğu ortaya çıkıyor. Annesini gören Poyraz, Haziran’ın annesini tanıdığını düşünüp hemen oteli terk ediyor.

Ada Masalı 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Poyraz’a Ne Oluyor?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler