Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen'in De...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’in De Listede Adı Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 3. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sergen, Sanem’i öperken Azra’nın kendisini görmediğini öğrenince rahatlıyor. Ancak bu seferde, Yıldırım ile Sanem’i susturması gerekiyor. Azra, kocası tarafından şiddet gören Ceylan’a sahip çıkıyor. Ancak kocası Ceylan’ı Azra’nın yanında bıçaklayıp kaçıyor. Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Azra, Sergen’in de listede adı olduğunu öğreniyor.

Salı Dizileri 2021

Azra Sergen’in De Listede Adı Olduğunu Öğreniyor!

Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm 1. fragmanında; Çevresinde yaşadığı şeyleri gördükten sonra Azra, kocasına sarılıp onun gibi dürüst biriyle evli olduğu için şanslı olduğunu söylüyor. Heckerlanan internet sitesinin ikinci listesi de açıklanıyor. Azra, kocasının da o listede adının olduğunu gazetecilerden öğreniyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 3. BÖLÜMÜNDE BAŞKA NELER OLDU?

Sergen, sabah uyandığında karısının ve çocuklarının evde olmadığını görüyor. Azra’nın her şeyi öğrenip kendisini terk ettiğini düşünmeye başlıyor. Parmağında yüzüğü de göremeyince iyice panikliyor. Azra, eve gelince onun bir şeyden haberi olmadığını öğrenip rahatlıyor.

Sanem, Sergen’i Azra’nın yanında arıyor. Paniklenen Sergen, akşam onun Yıldırım’la yakınlaştığını gördüğünü ve onu uyardığını söylüyor. Azra, Songül’le bir plan yapıp Alpay’ın şirketine onun şirket hesaplarını almak için gidiyor.

Yaptıkları planla Azra, Songül’le yalandan tartışıp onun kocasıyla anlaşma yapmaktan başka çaresi olmadığını söylüyor. O sırada Songül, Alpay’ın odasının kartını alıp içeri giriyor ve tüm hesaplarını kopyalıyor.

Bu sırada Azra, Alpay ile annesini oyalıyor. Çolpan, durumu anlayıp Alpay’ı uyarıyor. Alpay, Songül’ün üzerini arıyor. Songül, saçının içine sakladığı diskle şirketten çıkıyor. Alpay’ın her yıl yüklü bir miktar bir hesaba para transfer ettiği anlaşılıyor.

Songül, kocasının ilişkisi olduğu arkadaşından bir oğlu olduğunu ve o parayı onun hesabına aktardığını öğreniyor. Azra, yolda karısını bıçakla kovalayan bir adamla karşılaşıyor. Kadın cüzdanını düşürüyor. Azra, cüzdanı bulup kadının evine gidip komşusundan onun kendisini aramasını istiyor.

Ceylan, babasının evine sığınıyor. Babası da onu kocasıyla tekrar barıştırmaya çalışıyor. Ceylan, oğluyla birlikte gece evden kaçıp Azra’nın şirketine gidiyor. Sabaha kadar orada bekleyip Azra ile görüşüyor. Erman, aradığı çaycıyı buluyor ve Ceylan’ı işe alıyor. Azra, o gün Ceylan’ı evine götürmek istiyor.

Tam şirketten çıktıklarında Ceylan’ın kocası bıçakla karşılarına çıkıyor. Ceylan’ı oğlunun gözü önünde bıçaklayıp kaçıyor.

Evlilik Hakkında Her Şey 3. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çolpan’ın 25 Yıllık…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler