Ana SayfaDizilerYargı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Çınar'ın Sakladığı Uyuşturucuları Buluyor!

İlgili Postlar

Yargı 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ilgaz Çınar’ın Sakladığı Uyuşturucuları Buluyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yargı, 4. yeni bölümüyle 10 ekim pazar günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Ceylin’in bulduğu fotoğrafla, oklar Metin’e çevrilir. Mahkeme, Çınar’ın tutuklu yargılanmasına karar verir. Ceylin, İnci’nin öldürüldüğü evi bulur. Zafer’in İnci’yi ölmeden önce darp ettiği ortaya çıkar. Ceylin, duyduğu gerçekle bir kez daha yıkılır. Yargı 4. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Ilgaz Çınar’ın sakladığı uyuşturucuları buluyor.

Pazar Dizileri 2021

Ilgaz Çınar’ın Sakladığı Uyuşturucuları Buluyor!

Yargı 4. bölüm 1. fragmanında; Ilgaz, Çınar’ın sakladığı uyuşturucuları bulup onun uyuşturucu çetesinin kuklası olduğunu anlıyor. Ceylin’in eniştesi de soruşturma kapsamına alınıyor. Pars onu sorguya alıp İnci’yi öldürmediğini ispatlamasını istiyor. Zafer, Metin’in evine gidip avukatlarının kim olduğunu soruyor.

İşte Yargı 4. bölüm 1. fragmanı…

YARGI 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Ceylin, İnci’nin arabasında bulduğu fotoğraftan sonra Ilgaz’ın üzerine yürüyüp kız kardeşini, babasının mı yoksa kardeşinin mi öldürdüğünü sorar. Ilgaz, babasına gidip o fotoğrafın hesabını sorar.

Metin, İnci’ye burs verdiklerini o fotoğrafında o dernekte çekildiğini söyler. Ilgaz, babasının banka hesaplarını araştırır ve onun her ay düzenli olarak Ceylin’lerin oturduğu evin kirasının yarısını ödediğini öğrenir.

Ilgaz, bunu da babasına sorar. Ama Metin, sadece susar. Çınar, uyuşturucu mafyası tarafından tehdit edilip susması istenir. Eğer, susmazsa ailesi ve kız kardeşiyle tehdit edilir. Ceylin, Çınar ile konuşmaya gider ve mahkeme öncesi ondan İnci’nin öldüğü adresi öğrenir.

Ilgaz, Ceylin’i takip eder ve o adrese birlikte girerler. Adreste oturanlar İnci’nin okuldan hocası çıkar. Ceylin, banyoya gidip onların diş fırçasını alıp DNA testi yaptırmak ister. Ilgaz, buna karşı çıkar. Ama Ceylin onu dinlemez.

Banyoda diş fırçalarını göremeyen İnci’nin hocası karısıyla birlikte apar topar yurt dışına kaçmak için yola çıkar. Pars acele edip Çınar’ı adliyeye sevk eder. Mahkeme olur ve Çınar, hakime sadece İnci’yi kendisinin öldürmediğini söyler.

Çınar, tutuklu yargılanmak üzere hapishaneye sevk edilir. İnci’nin cesedinde Çınar’ın DNA sı çıkmaz. Başka iki kişiye ait DNA çıkar. Pars, İnci’nin evinde geniş bir arama yaptırır. Ayrıca, İnci’nin babası Zafer ile eniştesinin o gece nerede olduğunu araştırmalarını ister.

İnci’nin öldüğü gece babasıyla eniştesinin evde olmadığı ortaya çıkar. Pars’ın eline DNA sonuçları gelince Zafer’i sorguya alır. Sorguyu Ceylin’de dinlemek ister ve suç olduğu için yanına Ilgaz’ı da alır.

İnci, ölmeden önce babası tarafından darp edildiği ortaya çıkar. Zafer, kızını darp ettiğini inkar eder. Ama İnci’nin mesaj kayıtlarından babasının kendisini uyuşturucuyla yakaladığı ve babasıyla büyük bir tartışma yaşadığı ortaya çıkar.

Ceylen, duyduklarından sonra fenalaşır. Ilgaz, onu kolundan tutup dışarı çıkartır. Ceylin’in eniştesi de mi bu cinayetin içinde? İnci’nin ölümüne kimler sebep oldu?

Yargı 4. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer’in İnci’yi Darp Ettiği Ortaya Çıkıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler