Ana SayfaDizilerKardeşlerim 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Asiye'yle Barışmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

İlgili Postlar

Kardeşlerim 23. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Doruk Asiye’yle Barışmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

Atv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Kardeşlerim, 23. yeni bölümüyle 9 ekim cumartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Doruk’un kaza yaptığını duyan Asiye, hastaneye koşar. İkilinin arası bu vesile ile düzelir. Kaan, Akif’ten Doruk’un arabası gibi bir araba ister. Melisa, Kadir’e Cemile’ye aşık olup olmadığını sorar. Evde yangın çıkar ve Orhan, alevlerin arasında kalır. Kardeşlerim 23. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Doruk, Asiye’yle barışmanın mutluluğunu yaşıyor.

Cumartesi Dizileri 2021

Doruk Asiye’yle Barışmanın Mutluluğunu Yaşıyor!

Kardeşlerim 23. bölüm 2. fragmanında; Doruk, hastaneden çıkıyor ve Asiye’yle birlikte çok güzel bir gün yaşıyor. Aybike, Berk’e ondan hoşlandığını söylüyor. Melisa, Kadir ile Cemile’yi kol kola görüyor. Harika, Oğulcan’dan hoşlanmaya mı başlıyor?

İşte Kardeşlerim 23. bölüm 2. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1445792319412875265

KARDEŞLERİM 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Çıkan çatışmada, Şengül ile Cemile ufak sıyrıklarla kurtulur. Cemile’nin ablası hayatını kaybeder. Oğulcan, ameliyata alınır. Kalbi duran Oğulcan, tekrar hayata döner. Akif, Nebehat’a Kaan’ı ilkokul öğretmenin torunu olarak tanıtır.

Nebahat’ta Kaan’ı eve götürür. Ona yer bulana kadar evde kalmasına izin verir. Ama Kaan, gerçekleri herkese anlatmakla Akif’i tehdit edip evde kalmaya devam etmek ister. Doruk ve Melisa’nın yaşadığı hayatı gören Kaan, onlar gibi yaşamak ister.

Susan, Kaan’dan hoşlanır. Kaan ise Asiye’den hoşlanmaya başlar. Doruk, Kaan’a Asiye’nin kız arkadaşı olduğunu söyler. Susan, doğum gününe Kaan’ı davet eder. Onun yanında olan Asiye’leri de davet etmek zorunda kalır.

Oğulcan, Harika’nın haline üzülüp annesinin verdiği elektrik faturasının parasını ona verir. Harika, o parayla Susan’ın doğum gününde giyeceği elbiseyi alır. Doğum gününde, Susan, Kaan’a ondan hoşlandığını söylemek ister.

O ise Susan’ı dinlemez bile. Onun da Asiye’den hoşlandığını anlayan Susan, Harika’nın Asiye ile Aybike’yi merdiven temizlerken çektiği videoyu herkese izletir. Asiye, kendilerinin böyle bir şeyden utanmadıklarını söyler.

Aybike dayanamayıp Harika’nın da kendileriyle aynı mahallede yaşadığını söyler. Harika, herkesden nefret ettiğini söyleyip doğum gününü terk eder. Cemile, taburcu olur. Kadir, onun gidecek yerinin olmadığını bilir.

O ise, arkadaşının geleceğini söyleyip gidip bankta yatar. Kadir, onu o halde bulup eve getirir. Şengül, Cemile’nin evlerinde kalmasını istemez. Kadir’e, eğer o evde kalırsa onun kendisi gibi bir yengesi olmadığını söyler.

Orhan, Kadir’in Şengül’e sert konuşmasına dayanamayıp kendisinin de Cemile’yi istemediğini eğer onu eve koyarsa onun kendisini gibi bir amcasının olmadığını söyler. Doruk, Asiye’ye sesli mesaj gönderirken kaza geçirir.

Kardeşlerim 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Cemile Yüzünden Kadir’le Melisa’nın Arası Da…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler