Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6....

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen dizisi MasterChef’te, haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Yarışmacılar dokunulmazlık oyunu için Erzurum’a gitti ve özel misafirlere yörenin yemeklerini yaptı. MasterChef 7. hafta 3. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 5. ve 6. eleme adayı kimler oldu? Detaylar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

MasterChef 7. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

MasterChef’in 7. haftasının son dokunulmazlık oyunu Erzurum’da yapıldı. Yarışmacılar Erzurum’u gezdikten sonra, içinde Acun Ilıcalı’nın da olduğu özel misafirler için yörenin en güzel yemeklerini yapmak için yerlerini aldılar.

HAFTANIN 3. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

MasterChef Türkiye’nin son bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Erzurum’da Çift Minareli Medrese’de yapılan dokunulmazlık oyununa özel konuklar katıldı. Oyun öncesinde şefler, yöresel yemeklerden beş tanesini seçti ve yapılması için takımlara bir saat süre verdi.

Mavi ve Kırmızı takım verilen süre içinde yemeklerini tamamlayıp misafirlerin beğenisine sundular. Acun Ilıcalı’nın içinde olduğu değerli misafirlerin kullandığı oylar sonucunda kazanan takım belli oldu. Oyların çoğunluğunu kazanan Mavi takım, üçüncü dokunulmazlık oyununu da kazandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Haftanın son dokunulmazlık oyununu da kaybeden kırmızı takım, bireysel dokunulmazlık oyunu için mutfaktaki yerini aldı. Zaten 4 yarışmacısı eleme potasında olan takımdan bireysel dokunulmazlık oyununa 4 yarışmacısı katıldı.

Yarışmacılar Danilo şefin imza tabağını yapmak için mücadele etti. Burcu, yemeğini yetiştiremedi ve değerlendirmeye alınmadı. Geriye kalan 3 yarışmacı arasından en iyi yemeği yapan yarışmacı Rabia oldu. Rabia, bireysel dokunulmazlığı kazanarak kendi takımından bir yarışmacıyı eleme potasına gönderme hakkına sahip oldu.

Haftanın 5. Ve 6. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı alan Rabia, eleme adayı olarak Burcu’nun ismini verdi. Burcu, haftanın 5. eleme adayı oldu. 6. eleme adayını belirlemek üzere kırmızı takım yarışmacıları oylarını kullandı.

Yarışmacılardan en çok oyu alan Dilara oldu. Dilara, haftanın 6. eleme adayı oldu. Böylece, pazar günü yapılacak eleme gecesine katılacak eleme adayları; Tahsin, Azize, Mustafa, Pelin, Burcu ve Dilara oldu.

Bu hafta yarışmadan bir yarışmacı elenecek ve yerine yedek yarışmacı gelmeyecek. Bundan sonra yarışmacılar eksilerek büyük finale doğru gidecek.

 MasterChef 7. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler