Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4....

İlgili Postlar

MasterChef 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef’in son bölümünde haftanın 2. dokunulmazlık oyunu heyecanı yaşandı. Takımlar dokunulmazlık oyununda Meksika mutfağına ait yemekler yaptı. MasterChef 7. hafta 2. dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı? Haftanın 3. ve 4. eleme adayları kimler oldu? Detaylar haberimizde….

MasterChef 6. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

TV8 ekranlarından büyük ilgiyle takip edilen MasterChef Türkiye 2021’de dokunulmazlığı kaybeden Kırmızı takım oldu. Yarışmacılar, dokunulmazlığı kazanmak için en yaratıcı yemeği yapmaya çalıştı. Üçüncü eleme adayını belirleyecek isim, şeflerin kritik tadımı sonrasında ortaya çıktı.

MASTERCHEF’TE BİREYSEL DOKUNULMAZLIĞI KİM KAZANDI?

MasterChef’in 7. haftasının ilk dokunulmazlık oyununu mavi takım kazanmıştı. Kırmızı ve Mavi takım mutfaktaki yerlerini aldı ve şefler dokunulmazlık oyununda yapacakları yemekleri açıkladı.

HAFTANIN 2. DOKUNULMAZLIK OYUNU!

Takımlar haftanın 2. dokunulmazlık oyununda Meksika mutfağından yemekler yaptı. Verilen süre içinde her iki takımda var güçleriyle yemeklerini bitirmeye çalıştı. Her iki takımda yemeklerini yaparken sorunlar yaşadı.

Süre bitti ve şefler takımlara göre yemeklerin tadımlarını yaptı. Açık ara yine dokunulmazlığı mavi takım kazandı. Kırmızı takım ise, bireysel dokunulmazlık için mutfaktaki yerini aldı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK OYUNU!

İkinci dokunulmazlık oyununu da kaybeden Kırmızı takım, bireysel dokunulmazlığı oynamak için mutfağa girdi. Şefler, bu oyunda yarışmacılara bir önceki oyundan kalan ürünleri verdi ve verdikleri ürünleri kullanarak yaratıcı bir yemek yapmalarını istedi.

Verilen sürenin bitiminde şefler en başarılı üç ismi öne çağırdı. Bu isimler; Dilara, Araz ve Burcu oldu. Gecenin üçüncüsü Burcu, ikincisi Araz oldu. En iyi yemeği yapan ise Dilara oldu, Dilara bu hafta ikinci kez bireysel dokunulmazlık oyununu kazandı.

3. Ve 4. Eleme Adayları Kimler Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Dilara, kırmızı takım kaptanı olan Mustafa’nın ismini verdi. Mustafa haftanın 3. eleme adayı oldu. Yarışmacılar haftanın 4. eleme adayını belirlemek için oylarını kullandı.

En çok oyu alan Pelin ile Araz oldu. Karar takım kaptanı Mustafa’ya kaldı. Mustafa, 4. eleme adayı olarak Pelin’in ismini verdi. Böylece MasterChef 7. haftanın eleme adayları Tahsin, Azize, Mustafa ve Pelin oldu. İddiayı kaybeden Tahsin, dokunulmazlık oyununun bulaşıklarını yıkadı.

MASTERCHEF’TE BU AKŞAM!

MasterChef’in bu akşamki bölümü Erzurum’da gerçekleşecek. Takımlar haftanın son dokunulmazlık oyununu Erzurum’un önce gelen isimlerine yapacak. Bakalım haftanın son dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

İşte MasterChef Türkiye 2021’in bu akşam ki bölüm fragmanı…

 MasterChef 7. Hafta 1. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 1. Ve 2….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler