Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Esra'dan Vaz Mı...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’dan Vaz Mı Geçiyor?

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 16. yeni bölümüyle 8 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ozan, her yerde Esra’yı aramaya başlar. Çağla, Esra’yı kurtarmak yerine onu öylece bırakıp gider. Ozan, Esra’yı kendi evinde yerde yatarken bulur. Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ozan, Esra’dan vaz mı geçiyor?

Cuma Dizileri 2021

Ozan Esra’dan Vaz Mı Geçiyor?

Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 2. fragmanında; Ozan, Esra’yı yaralı bir şekilde hastaneye yetiştiriyor. Esra’nın Ozan’ın evinde bulunması onu zor durumda bırakıyor. Çınar, Esra için bir doğum günü sürprizi hazırlıyor. Çağla, Ozan’a kendisiyle birlikte olmayı denemesini istiyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 16. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 15. BÖLÜM ÖZETİ!

Esra, Ozan’a Çınar’dan hoşlandığını söyleyip onu terk etmek zorunda kalır. Çınar, Çağla’yla annesinin konuşmalarını duyup Ozan ile ablasının gerçek bir evlilik yapmadığını öğrenir. Çağla’nın annesine benzediğini düşünen Çınar, annesini evden kovar.

Zümrüt’ün ihbarıyla Ekrem ile kızı tutuklanır. Ozan, annesinin ihbar ettiğini ve onun yüzünden ceza yediklerini öğrenir. Menekşe’nin mutfağına ünlü bir gurme gelir. Ne kadar engel olsa da Zümrüt’ün sayesinde Menekşe’nin restoranı pirim yapar.

Çağla, Ozan’a yakınlaşmaya çalışır. Çınar, Esra’yla konuşup onu gideceği partiye davet eder. Esra, Ozan’ın inadına onunla partiye gider. Partide Çağla, herkesin içinde Esra’yı rezil etmeye küçük düşürmeye çalışır.

Çınar, o ortamdan Esra’yı çıkartıp onunla sahneye çıkıp şarkı söyler. Ozan, onları birlikte şarkı söylerken görüp kıskanır. Ozan, Çağla’nıın daha fazla rezalet çıkarmasını engelleyip onu oradan uzaklaştırır.

Çınar, Esra’yla yalnız kaldıktan sonra ona olan duygularını dile getirir. Esra ise, onu bir arkadaş olarak gördüğünü söyler. Çınar, bu durum karşısında çok üzülür. Esra, Ozan’a ne olursa olsun gerçekleri anlatmaya karar verir.

Onu arayıp birlikte hayal kurdukları eve davet eder. Çağla, Ozan’ın telefonunu alıp onu beklediğini yazar. Oraya gittiğinde Esra. karşısında Çağla’yı görür. Çağla, kıskançlıktan deliye döner ve Esra’nın üzerine yürür. O sırada dengesini kaybeden Esra, kafasını çarpıp yere düşer.

 Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Çagla Esra’yı Ölüme Terk…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler