Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben'in En Mutlu Günü Berbat...

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 42. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Gülben’in En Mutlu Günü Berbat Oluyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Han, babasının ölümden dönmesinden sonra eve geri dönüyor. Esat, annesiyle birlikte Gülben’i istemeye geliyor. İsteme sırasında Gülben, altına kaçırıyor. Gülben’in en mutlu günü berbat oluyor.

Salı Dizileri 2021

Gülben’in En Mutlu Günü Berbat Oluyor!

Masumlar Apartmanı 42. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Hikmet bey, hastaneden çıkıyor. Doktor onun ameliyat olması gerektiğini söylüyor. Han, babasını ve kardeşlerini yalnız bırakmamak için eve dönüyor. Onun eve dönmesiyle Anıl yalnız kalıyor ve Rüya ile onların evini dinlemeye başlıyor.

MASUMLAR APARTMANI 41. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Gülben, babasının iyileşmesiyle Esat’a evlenme teklif ediyor. Hikmet, bir an evvel Esat’ın gelip Gülben’i istemesini istiyor. Esat’ın babası Gülben’i istemeye gelmiyor. Safiye, o kadar kişinin eve geleceğini duyunca paniklemeye başlıyor.

Han, Rüya’ya etrafında dolanmasını istemediğini söyleyip onu ret ediyor. Rüya’nın annesi gelip onu Esra’nın da istemediğini onun eve dönmesini istiyor. Rüya, annesinin kocası tarafından tacize uğradığı için o eve dönmek istemiyor.

Onların konuşmasını duyan Han, Rüya’nın yanına gidip orada kalmasını annesinin evine gitmemesini söylüyor. Safiye, çareyi yeni koltuk takımı almada buluyor. Han, Esra’dan koltuk takımı kendi zevkine göre seçmesini istiyor.

Esat, isteme olayından önce Gülben’le buluşuyor ve ona Erol Evgin sürprizi yapıyor. Erol Evgin, onlar için şarkı söylüyor. Esat, Gülben’in önünde diz çöküp ona evlenme teklifi ediyor. Gülben, eve gelip yüzüğünü ablasına gösteriyor.

Esat ile annesi Gülben’i istemeye geliyor. Safiye, kolonyanın içine çamaşır suyu koyup onların eline döküyor. Gülben, altına kaçırmamak için iki gündür su içmediğini ablasına söylüyor.

Kahveleri verdikten sonra Gülben, dayanamayıp bir bardak su içiyor. Şennur, Gülben’i isteyeceği sırada otelden klarnet sesi geliyor. Safiye, Naci’nin döndüğünü görüyor. Gülben, çok sıkışıyor ancak tuvalete kalkamıyor.

Safiye, Gülben’in durumunu anlayıp onun mutfağa gitmesini istiyor. Ancak Gülben yerinden kalkamıyor. Herkes Gülben’in altına kaçırdığını görüyor. Gülben’in korktuğu başına geliyor. Bu olaydan sonra Esat ile Şennur ne yapacak?

Masumlar Apartmanı 40. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Hikmet Hayata Tutunabilecek Mi?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler