Ana SayfaDizilerSadakatsiz 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aras'ın Peşindeki Kişi Asya'yı Da Göz...

İlgili Postlar

Sadakatsiz 34. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Aras’ın Peşindeki Kişi Asya’yı Da Göz Hapsine Alıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Sadakatsiz, 33. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Derin, yürüyor ama bunu ailesinden ve Volkan’dan saklıyor. Asya’nın Tekirdağ’a yerleştiğini duyan Derin, onun yanına gidiyor. Onu Volkan için orada kalmakla suçluyor. Volkan, Asya’nın kalmasıyla sattığı evi geri almak için uğraşıyor. Aras’ın peşindeki kişi Asya’yı da göz hapsine alıyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Aras’ın Peşindeki Kişi Asya’yı Da Göz Hapsine Alıyor!

Sadakatsiz 34. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Asya, Ali’nin mutluluğu için Tekirdağ’da kalmaya karar veriyor. Ali, bu duruma çok seviniyor. Tekrar eski okuluna ve arkadaşlarına dönmenin mutluluğunu yaşıyor. Asya ise, Asrın hastanesinde acil doktoru olarak çalışmaya başlıyor.

SADAKATSİZ 33. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Asya’nın kazada kurtardığı kişi kendisine geliyor. Ancak Asya’dan başka kimseyi tanımıyor. Asya, onun geçmişini hatırlaması için ona yardımcı oluyor. Asya, kaza raporunda Aras’ın frenlerinin tutmadığını ve kendilerine çarpmamak için kaza yaptığını öğreniyor.

Bunu öğrendikten sonra onunla daha yakından ilgilenmeye başlıyor. Volkan, evini satıp İstanbul’a yerleşmeyi planlıyordu. Ama Asya’nın geri dönmesiyle planları suya düşüyor. Hemen evini sattığı kişiden geri almak istiyor.

İstanbul’dan Volkan’ı iş başvurusu için arıyorlar. Volkan ise, şimdilik İstanbul’a dönemeyeceğini söylüyor. Gönül, Volkan’ın evini satılığa çıkarttığını öğreniyor ve evi kendisi alıp kimliğini gizliyor.

Derin, Asya’nın yanına gidip yine onun kendisini kurtarmadığını ve onun yüzünden tekerlekli sandalyeye mahkum kaldığını, onun Volkan için oraya geri döndüğünü söylüyor. Asya, Derin’i kurtardığını yineleyip onu hastaneden kovuyor.

Derin, Volkan’ı elinde tutmak için babasından kendisine yeni bir ev almasını istiyor. O da kızı hasta olduğu için onu kıramayıp alıyor. Derin, Volkan’a yeni evin anahtarını verip sürpriz yapıyor.

Nil, Asya’yla birlikte kalmaya başlıyor. İş arayan Nil yolda Selçuk ile karşılaşıyor. Selçuk, Nil’e kartını verip restoranında çalışmasını istiyor. Nil, Selçuk’un restoranına gidip şefle görüşüp işe giriyor.

Selçuk’a yaptığı yemeği götürdüğü sırada onun bir sevgilisi olduğunu öğreniyor. Asya, Aras’ın kendi hayatlarını kurtardığını öğrendikten sonra onunla yakından ilgileniyor. Aras’ın peşindeki adam onu Asya’yla samimi bir şekilde görüyor.

Sadakatsiz 33. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gizemli Kişi Asya’dan Başka Kimseyi Hatırlamıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler