Ana SayfaDizilerKanunsuz Topraklar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem'in Kahramanı Oluyor!

İlgili Postlar

Kanunsuz Topraklar 3. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Davut Gülfem’in Kahramanı Oluyor!

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Kanunsuz Topraklar, 2. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Gülfem, babasının suçlu olduğuna inanıp jandarmaya Davut’u görmediğini söylüyor. Malik, iyileşiyor. Yavuz, Malik’le bir plan yapıp Davut’la anlaşma yapıyor. Ondan Çolak’ı öldürmesini istiyor. Çolak, Gülfem’i kaçırıyor. Tam Gülfem’e tecavüz edecekken Davut onu kurtarıyor. Kanunsuz Topraklar 3. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Davut, Gülfem’in kahramanı oluyor.

Çarşamba Dizileri 2021

Davut Gülfem’in Kahramanı Oluyor!

Kanunsuz Topraklar 3. bölüm 1. fragmanında; Davut, Gülfem’i Çolak’ın elinden kurtarıp evine teslim ediyor. Çolak’ın yaşadığını öğrenen Malik, Davut’un kendilerine kazık attığını düşünüyor. Malik, Gülfem’i Ali’yle evlendireceğini açıklıyor. Davut, madende usta başı olarak işe başlıyor. Gülfem, Davut’la dost oluyor ve onun yanına gidip babasının kendisini Ali’yle evlendireceğini söylüyor.

İşte Kanunsuz Topraklar 3. bölüm 1. fragmanı…

KANUNSUZ TOPRAKLAR 2. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Babasının yaşadığını gören Gülfem, hemen eve doktor çağırıyor. Doktor, Malik’in karnındaki kurşunu çıkarıyor. Yavuz, Malik’in öleceğinden emin kazadaki paraları alıp kaçmaya çalışırken önüne Çolak çıkıyor.

Yavuz, Çolak’la bir anlaşma yapıyor ve ondan Davut’u öldürmesini istiyor. Çolak, silahını ona çekip daha fazla para istiyor ve tüm kasadaki parayı alıyor. Birazını da Yavuz’a veriyor. Yavuz, Malik’in yaşadığını öğrenip onu öldürmek için odasına giriyor.

Ama Gülfem’in gelmesiyle onu öldüremiyor. Davut, annesinin yanına gidip Malik’i öldürdüğünü söylüyor. Kardeşleri ise Davut’un yakalanmaması için onu bayıltıp dağa götürüyor. Orada Çolak’ın eline düşüyorlar.

Davut’un annesi jandarmaya gidip Malik’i kendisinin vurduğunu söylüyor. Çolak’ın adamlarının elinden kurtulan Davut, jandarmaya Malik’i kendisinin vurduğunu hatta kızının orada olduğunu söylüyor.

Gülfem, Davut’un annesiyle konuşmaya gidince babasının suçlu olduğunu anlıyor. Jandarmada Davut’u görmediğini söylüyor. Yavuz, Malik’e Çolak’ın kasayı silah zoruyla soyduğunu anlatıyor. Daha sonra hem Davut’tan hem de Çolak’tan kurtulmak için bir plan yapıyorlar.

Malik, Davut’u yanına çağırıp ondan Çolak’ı öldürmesi karşılığında jandarmaya gerçekleri anlatmayacağını, eğer dediklerini yaparsa onu madende usta başı yapacağını söylüyor. Davut, ailesi için bu anlaşmayı kabul ediyor.

Çolak, Davut’u yakalıyor ve onun uçuruma düştüğünü gözleriyle görüyor. Gülfem ile Fikriye, babasına teyzelerinin yanına İstanbul’a gitmek istediklerini söylüyor. Malik, onların bu istediğini kabul etmiyor. Gülfem ile Fikriye, gece evden kaçmak için yola çıkıyor.

Yolda Çolak’la karşılaşıyor. Çolak, Gülfem’i dağa kaçırıyor. Fikriye, eve dönüp durumu babasına haber veriyor. Çolak, Gülfem’e tecavüz edeceği sırada Davut onu vuruyor. Gülfem’i onun elinden kurtarıyor.

Kanunsuz Topraklar 2. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Malik Davut’u Öldürtmek İçin Kızlarını…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler