Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Nalan'ı Bu Sefer Nasıl...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Nalan’ı Bu Sefer Nasıl Kandıracak?

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 14. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Sedat, Cana’yı görüp hemen Nalan’ı oradan uzaklaştırmak için bir yalan uyduruyor. Annesinin zor durumda olduğunu duyan Nalan, Hayri’yle eve gidiyor. Feride, onları kovmaktan beter ediyor. Sedat, Nalan’la bir kaç günlüğüne tatile gidiyor. Nalan, Sedat’ı gece yarısı Cana’yla konuşurken yakalıyor. Sedat, Nalan’ı bu sefer nasıl kandıracak?

Perşembe Dizileri 2021

Sedat Nalan’ı Bu Sefer Nasıl Kandıracak?

Camdaki Kız 15. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Sedat, Nalan’la yatarken Cana’nın odada olduğunu görüyor. Hemen, bir yalan uydurup Nalan’ı oyalıyor. Daha sonra banyoya saklanan Cana, Sedat’ı arayıp arkadaşının kaza yaptığını söylemesini istiyor.

CAMDAKİ KIZ 14. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Sedat, Nalan’a arkadaşının kaza yaptığını söyleyip onunla birlikte aşağı iniyor. Sonra telefonunu odada unuttuğunu söyleyen Sedat, Nalan’a eve gitmesini söylüyor ve kendisi otel odasına çıkıp Cana’yla birlikte oluyor.

Nalan’ın eve götürülmesi gerektiğini duyan Hayri, hemen onu arabaya koşuyor. Feride’nin odasından çıkmadığı haberi Nalan’a geliyor. Nalan, Hayri’ye hemen annesinin evine gitmesini istiyor.

Feride’nin kapısı açılmıyor. Nalan Hayri’den yardım istiyor. Hayri, odaya balkondan girip annesinin Nalan’a yazdığı mektubu okuyor. Daha sonra Feride, aşağıdan çıkıp geliyor. Nalan’a, tanımadığı adamla eve geldiği için ona çok kızıyor.

Nalan’ın kötü olduğunu anlayan Hayri, sahilde durup onun hava almasını sağlıyor. Gülcihan, Nalan’ın yalnız geldiğini görünce Sedat’ın bir şeyler karıştırdığını anlıyor. Sedat, Cana’yla birlikte annesini de kandırmayı başarıyor.

Cahit, Sedat’la buluşuyor ve onun şirketin başına geçmesinin en doğrusu olduğunu, bu konuda ona yardım edeceğini söylüyor. Ona Selen’in ve Rafet’in alamadığı banka kredisini alacağının sözünü veriyor.

Sedat, babasına o krediyi alacağını söylüyor. Ama kimse onun bu krediyi alacağına da inanmıyor. Sabah, Sedat kredinin onaylandığını ailesine açıklıyor. Rafet, zorla da olsa oğlunun bu başarısını tebrik ediyor ve ona kedi olalı bir fare tuttuğunu söylüyor.

Sedat, Nalan’ı alıp bir kaç gün tatile çıkmak istiyor. Rafet, onları Hayri’yle gönderiyor. Sedat, yol boyu söyleniyor. Hayri, onun Nalan’a layık bir insan olmadığını anlıyor. O gece Nalan ilk kez Sedat’la birlikte oluyor.

Sedat, gece kalkıp Cana’yı arıyor ve onunla konuşmasını Hayri duyuyor. Nalan’da uyanıp onu biriyle samimi bir şekilde konuşurken duyuyor. Bakalım Sedat, bu sefer Nalan’ı hangi yalanlarla kandıracak? Nalan, Sedat’ın kendisini aldattığını anlıyor mu?

Camdaki Kız 14. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sedat Nalan’a Yakalanıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler