Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Umay Kürşat'ın Masum...

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Umay Kürşat’ın Masum Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Uzak Şehrin Masalı, 4. bölümüyle yeni gününde ekrana geldi. Affan, Umay’ın eve dönmesi için mandırayı ateşe veriyor. Umay, silahı alıp Affan’ı öldürmeye konağa gidiyor. Kürşat’ın abisi gelip onun karşısına çıkıyor ve ondan kendisini öldürmesini istiyor. Ama Kürşat onu kovuyor. Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm 1. final fragmanı yayınlandı. Umay, Kürşat’ın masum olduğunu öğreniyor.

Perşembe Dizileri 2021

Umay Kürşat’ın Masum Olduğunu Öğreniyor!

Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm 1. fragmanında; Kürşat’ın abisi Umay’a gerçekleri anlatıyor. Onun karısının ve çocuğunun ölümüne kendisinin sebep olduğunu ona anlatıyor. Sonay, Kürşat’ı kocası gibi görmeye başlayınca Umay, ondan bu oyuna son vermesini istiyor. Umay, Affan’a boşanma davası açıyor. Ona bir kadına bir daha el kaldırmaması gerektiğini söylüyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm 1. final fragmanı…

UZAK ŞEHRİN MASALI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Affan, Umay’ın kendisine dönmesi için onun çalıştırmak istediği mandırayı yakıyor. Umay, ataşe verilen mandıranın içinde Melik’in olduğunu öğrenince, bunun hesabını Affan’dan sormak için silahı alıp onu vurmaya gidiyor.

Kürşat, gidip Umay’ı durduruyor. Melik çok korktuğu için o gece onunla birlikte yatıyor. Sonay, Umay ile Kürşat’ın yan yana yattıklarını gördükten sonra hemen Affan’ı arayıp onunla buluşuyor ve onun karısıyla birleşmesini sağlayacağını, ancak onunda bir daha kardeşine el kaldırmamasını istiyor.

Aliye, oğlunun tedavi görmesi gerektiğini düşünüp onu hastaneye kapatıyor. Ama Affan, oradan kurtulmayı başarıyor ve evde onlara büyük kısıtlamalar getiriyor. Sonay, iyice Kürşat’ı nikahlı kocası gibi görmeye başlıyor.

Umay’a, kocasına dönmesini istiyor. Onun konuşmalarını duyan Kürşat, Sonay’a kendisinin onun için orada olduğunu, Umay giderse kendisinin de gideceğini söylüyor. Kürşat’ın abisi yerini bulup yıllar sonra kardeşinin karşısına çıkıyor.

Ona, çok hasta olduğunu ve yaptığı hatalar için kendisini öldürmesini isteyip silahı eline veriyor. Ama Kürşat onu vurmuyor. Ondan, bir an evvel gitmesini istiyor. Umay, boşanma davası için Kürşat’la birlikte şehre iniyor.

Orada Kürşat’ın abisi Umay’ın önüne çıkıyor ve onunla konuşmak istediğini söylüyor. Umay’da onun arabasına biniyor.

Uzak Şehrin Masalı Dizisinin Yayın Günü Değişti! Dizi Final Mi Yapacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler