Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir'in Ölüsünü Kim Saklıyor?

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 108. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Demir’in Ölüsünü Kim Saklıyor?

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 107. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Fekeli, Hakan Gümüşoğlu’nu ararken Abdulkadir’in tuzağına düşüyor. Abdulkadir, Fekeli’yi öldürtüyor. Hakan, Züleyha’yla yakınlaşmaya çalışıyor. Fikret, buna engel olamaya çalışıyor. Konağa Demir’i soran bir kadın geliyor. Demir’in ölüsünü kim saklıyor?

Perşembe Dizileri 2021

Demir’in Ölüsünü Kim Saklıyor?

Bir Zamanlar Çukurova 108. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fekeli, Mehmet’in Hakan Gümüş olduğunu öğreniyor. Hemen Adana’ya dönüp onu bulmaya çalışıyor. Abdulkadir’i bulup ona silah çekiyor ve Hakan’ın asıl amacını öğrenmeye çalışıyor.

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 107. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ama Abdulkadir, Fekeli’le hiçbir şey bilmediğini söylüyor. Fekeli, gözünü karartınca gerçekleri anlatmaya başlıyor. Abdulkadir, Fekeli’yi gönderdikten sonra peşine adam takıp ona pusu kurduruyor.

Fekeli, Abdulkadir’in pususuna düşüp hayatını kaybediyor. Gaffur, çiftliğe gelirken Fekeli’nin arabasını görüyor. Önce onun uyuduğunu zannediyor. Sonra onun öldüğünü anlayıp çiftliğe acı haberi veriyor.

Fikret, Demir’in bulunması için gittiği savcıyla tartışıp nezarete atılıyor. Züleyha, Fekeli’nin öldüğünü bildirmek için gittiğinde Fikret’in nezarette olduğunu öğreniyor ve acı haberi ona veriyor.

Fekeli’nin cenazesine tüm Çukurovalılar katılıyor. Bütün Çukurovalılar Fekeli ağasız kalmanın acısını çekiyor. Fikret, onun mezarı başında göz yaşı döküyor. Fekeli’nin özel olarak yaptırdığı Hükar’ın resmini Fikret, Züleyha’ya hediye etmek istiyor. Züleyha ise, o tabloyu baş köşesine asyor.

Betül, şirkette söz sahibi olmamaya başladığını anlayınca hemen Abdulkadir’in yanına gidiyor. Ondan aldığı taktikleri uygulayıp ailenin gözüne girmeye çalışıyor. Artı, şirkette söz sahibi olmak için çalışanlarla samimi olmaya çalışıyor. Mehmet, gece yarısı taziyeye Züleyha’nın yanına geliyor.

Fikret, bu duruma karşı çıkmak istiyor. Ama Lütfiye onu tutuyor. Ertesi gün Fikret, Züleyha’nın Mehmet’le çıktığını öğrenip onların yanına gidiyor. Fikret, Züleyha’ya Mehmet’le ne yaptıklarını soruyor.

Züleyha, Fikret’e büyük tepki gösteriyor. Konağa bir kadın geliyor ve Demir’i soruyor. Demir’in evli olduğunu öğrenen kadın büyük şaşkınlık yaşıyor. Aslında Demir’i öldüren kişi onun parmağından yüzüğünü alıp, onun adını Züleyha’ya mektup yazıyor. Demir’i öldüren kişi onun ölüsünü morgda saklıyor.

Bir Zamanlar Çukurova 107. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Fekeli’nin Ölümü Herkesi Yasa.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler