Ana SayfaDizilerKalp Yarası 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe'den Boşanmayı Kabul Edecek...

İlgili Postlar

Kalp Yarası 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’den Boşanmayı Kabul Edecek Mi?

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 15. yeni bölümüyle 11 ekim pazartesi günü ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Ayşe, kendisine o kadar kötülük yapan Hande’nin yardımına koşar. Hande, ağır yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılır. Ayşe, ona kanını verir. Yaman, Hande’nin başında göz yaşı döker. Ferit ise, Ayşe’nin kendisini af etmesini bekler. Kalp Yarası 15. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Farit, Ayxe’den boşanmayı kabul edecek mi?

2021 Pazartesi Dizileri

Ferit Ayşe’den Boşanmayı Kabul Edecek Mi?

Kalp Yarası 15. bölüm 2. fragmanında; Hande’nın hafızasını kaybettiği düşünüyor. Azade, oğlundan Hande’yle tekrar birlikte olmasını istiyor. Ayşe, Hande’nin hayatını kurtarıyor. Ama yinede Ferit’ten ona dönmesini istiyor. Ferit, boşanma evrakını imzalayacak mı?

İşte Kalp Yarası 15. bölüm 2. fragmanı….

https://twitter.com/i/status/1446150910065917953

KALP YARASI 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Ferit, Ayşe’yi mahkemede savunur. Ayşe, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılır. Ancak Antakya’da kalması gerekir. Ferit, Ayşe’yle konuşmak ister. Ayşe ona, o fotoğrafların sahte olabileceğini neden düşünmediğini, neden avukatını arayıp Baha’yla gerçekten nişanlı olup olmadığını sormadığını söyleyip gider.

Bahtiyar, Adnan’ı bitirmek için Yaman’la iş birliğine devam eder. Adnan’ın ölen sevgilisine benzeyen bir kadın bulup onun hemşiresi olarak konağa yerleştirir. Vedia, valizini toplayıp konaktan ayrılmak ister.

Ama Adnan buna müsaade etmez. İhsan’ın paralarını çaldığını öğrenen Adnan, çok üzülür. Ayşe, kendisine göre küçük bir ev kiralar. Parasız kalan Ayşe, iş aramaya başlaor. Ancak, hala tutuksuz yargılandığı için hiçbir yerde iş bulamaz.

Ferit, Ayşe ile Baha’nın fotoğraflarının sahte olup olmadığını öğrenmek için yardım ister. O fotoğrafların sahte olduğunu öğrenin Ferit, Ayşe’ye inanmadığı için büyük pişmanlık duyar. Daha sonra Ayşe’nin avukatını arayıp onun Baha’yla nişanlı olmadığını öğrenir. Ayşe’ye inanmadığı için Ferit, çok üzülür. Hemen gidip ondan af diler.

Yaman ile Betül evlenir. Hande, onların evlendiğini öğrenir. Ferit, Hande’yi yanına çağırıp o sahte fotoğrafları kendisine verdiği için ondan hesap sorar. Hande, büyük bir çöküntü içine girer.

Zümrüt, kızını ve kocasını polise ihbar etmeye karar verir. Tam polisi arayacağı sırada Hande’nin doktoru onun çok kötü olduğunu ve intihar edebileceğini söyler. Hande, bir inşaata çıkıp Ayşe ile Ferit’e veda videosu çeker.

Sonra oradan kendisini çıktığı inşaattan kendisini boşluğa bırakır. Ayşe, Azade’nin kendisine getirdiği boşanma evrakını imzalayıp Ferit’le buluşur. Ferit’i ilk tanıştıkları yere götürüp orada yüzükleri atar ve ondan boşanmak istediğini söyler. O sırada Hande’nin haberi gelir.

Kalp Yarası 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Ayşe Hande’nin Hayatını Kurtarıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler