Ana SayfaDizilerSon Yaz 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Her Şeyi İtiraf Mı...

İlgili Postlar

Son Yaz 25. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Selim Her Şeyi İtiraf Mı Edecek?

Fox Tv’nin büyük bir heyecanla izlenen dizisi Son Yaz, 25. yeni bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinini yeni bölümünde; Selim, Akgün’ü karşısına alıp kedisi yüzünden katil olduğunu ve bu günahı kendisinin taşımasını istediğini onun, bu günahı üstlenmesini istemediğini söyler. Akgün ise, o günahı üstlenmenin zaten boynunun borcu olduğunu söyler. Sare, Akgün’e Selim’in ondan sakladığı başka şeyler olduğunu söyler. Son Yaz 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Selim, her şeyi itiraf mı edecek?

Cumartesi Dizileri 2021

Selim Her Şeyi İtiraf Mı Edecek?

Son Yaz 25. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ne yazık ki sevilen dizi iki bölüm sonra final yapacak. Dizinin yeni fragmanında; Akgün, Yağmur’a kendisini ispatlamaya çalışıyor. Selim, bir karar verip tüm yaptıklarını itiraf ediyor.

İşte Son Yaz 25. bölüm 2. fragmanı…

 

SON YAZ 24. BÖLÜM ÖZETİ!

Selim, Emel’in evinde Sare’yi görünce şok olur. O sırada Emel, Naz’ın hastanede olduğunu öğrenir. Selim, Sare’yi kenara çekip ailesinin yakının da ne işi olduğunu sorar. O da, kendisinin de küçük yaşta annesini kaybettiğini ve Yağmur’la onu tanımak için yakınlık kurduğunu anlatır.

Soner, hastaneye kaldırılır. Ameliyatı başarılı geçen Soner’in can güvenliği olmadığını düşünen Cihan, onu eve götürmek ister. Akgün, onunla aynı fikirde olduğu için Soner’i başka bir eve götürür.

Yolda peşlerine Yiğit’in adamları takılır. Akgün, ambulansla değil başka bir arabayla Soner’i eve götürüp Yiğit’in adamlarını atlatır. Naz, bir an olsun Soner’in yanından ayrılmaz. Selim, Sare’nin söylediklerine inanmaz.

Onun evine gizlice girip araştırma yapmak ister. Ama Sare’ye yakalanır. Sare, Selim’i neden çocuklarının çevresinde olduğuna inandırır. Emel, kızından ayrılması için Soner’e arayıp yalvarır. Soner, Emel’in yüzüne telefonu kapatmak zorunda kalır. Yağmur, Cihan ile Akgün’ü hastanenin önünde el sıkışırken görür.

Onun böyle kolay hapisten çıkmasının sebebinin onlarla bir bağlantısının olduğunu anlar. Babasına gidip Akgün’ün neden bu kadar kolay hapisten çıktığını sorar. Oda, Yağmur’dan bu konuları karıştırmamasını ister.

Selim, Akgün’ü yanına çağırıp onunla konuşmak istediğini söyler. Yağmur’da Akgün’ü arayıp yanına çağırır. Akgün, önce Yağmur’un yanına gider. Yağmur, Akgün’e yakınlaşıp onun ağzından laf almaya çalışır. Bunu anlayan Akgün, Yağmur’un cebindeki telefonu çıkartır ve onun ses kaydı aldığını anlar.

Yağmur, Akgün’ün peşinden onu tekrar hapse attıracağını haykırır. Selim, yanına gelen Akgün’e kızıyla tekrar görüşmeye başlayıp başlamadığını sorar. Oda, tesadüfen bir kaç kez karşılaştıklarını söyler.

Selim, Akgün’den bir daha kızıyla karşılaşmalarını bile istemediğini söyler. Akgün, Selim’e onun Sare’ye Soner’in düğününden bahsettiğini duyduğunu söyler. Selim, onunla böyle bir konuşma yapmadığı için onun kendisini dinlediğini anlar.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler