Ana SayfaDizilerYalancı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz'in Yeni Planı Ne?

İlgili Postlar

Yalancı 5. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Deniz’in Yeni Planı Ne?

Show Tv’nin büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yalancı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mehmet, Deniz’e manevi tazminat davası açıyor. Deniz, Serdar’la birlikte Mehmet’in geçmişini araştırıyor. Mehmet, Deniz’e yardım edenin Görkem olduğunu düşünüp gece onun evine giriyor. Görkem’e ilaç verip ona tecavüz ediyor. Yalancı 5. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Deniz’in yeni planı ne?

Cuma Dizileri 2021

Deniz’in Yeni Planı Ne?

Yalancı 5. bölüm 1. fragmanında; Mehmet, yaptığı basın açıklamasıyla Deniz’i rezil etmeye çalışıyor. Görkem, kendisine geliyor. Mehmet, herkesle oyun oynamaya devam ediyor. Deniz, Mehmet’in yalancı ve sapık olduğunu ispat etmek için yeni bir plan düşünüyor.

İşte Yalancı 5. bölüm 1. fragmanı…

YALANCI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Okulda kermes düzenleniyor. Mehmet’in avukatı oraya gelip Deniz’e, herkesin içinde müvekkiline iftira attığı için manevi tazminat davası açtığını söylüyor. Deniz, Mehmet’in şov yaptığını anlayıp onun üzerine yürüyüp ona tokat atıyor.

Zeynep’in babası olanları görünce Deniz’in kızıyla yakınlık kurmasını istemiyor. Yasemin, Murat’la görüşmeye devam ediyor. Mehmet onu, Murat üzerinden tehdit etmeye devam ediyor. Bunu duyan Murat, hastanede Mehmet’i bulup ona yumruk atıyor.

Mehmet, elindeki kamera görüntüleriyle birlikte Murat’ı şikayet ediyor. Murat, işinden uzaklaştırma kararı alıyor. Deniz, Serdar’la birlikte Mehmet Emir’in geçmişini araştırıyor. Serdar, Mehmet’in karısının ölümü ile ilgili haberleri buluyor.

Onun intiharında Mehmet’in şüpheli olduğu haberlerini okuyor. Deniz, hemen Mehmet’in ölen karısının ailesinin adresine ulaşıyor. Mehmet, Deniz’in peşine düşüyor. Deniz, Mehmet’in ölen eşinin annesiyle Doruk’un öğretmeni olarak konuşuyor.

Tam ne için geldiğini anlatacağı sırada Mehmet oraya geliyor ve Deniz’i susturmayı başarıyor. Kayın validesine ise Deniz’in saplantılı olduğunu söyleyip onu inandırıyor. Mehmet, Deniz’e yardım edenin Görkem olduğunu düşünüyor.

Murat, Deniz’in evine sarhoş geliyor ve Mehmet’i bitirecek delillerin ellerinde olduğunu ama sustuklarını ağzından kaçırıyor. Deniz, Murat’ın ne demek istediğini anlayamıyor.

Gece olunca Görkem’in evine gizlice girip onun içeceğine ilaç koyup onu uyutuyor. Dolaptaki içeceklere de ilaç koyuyor. Bardakları yıkayıp delilleri ortadan kaldırdıktan sonra, Görkem’e tecavüz ediyor.

 Yalancı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Deniz Mehmet’in Bir Açığını Bulmaya Çalışıyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler