Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kızını Nevin Mi Öldürdü?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kızını Nevin Mi Öldürdü?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda 46. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Mustafa, Narin’in hasta olduğunu öğrenip onu bakım evine yatırıyor. Asuman, tesadüfen bu durumu öğrenip Mustafa’ya çok kızıyor. Süveyda, o korkunç geceyi hatırlamaya başlıyor. Doktor hanım Nevin’le konuşuyor ve gerçek hastanın o olduğunu anlıyor. Kızını Nevin mi öldürdü?

Cuma Dizileri 2021

Kızını Nevin Mi Öldürdü?

Kırmızı Oda 47. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Kliniğe ilk olarak Rezzan ile ailesi geliyor. Doktor hanım Rezzan’ı her tarafı çamur içinde görüyor. Rezzan, kendisini topraklama yaptığını söylüyor. Doktor hanım onu çamurdan vazgeçirmek için topraklamayı tuzlu su ile de yapabileceğine inandırıyor.

KIRMIZI ODA 46. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Rezzan, ablasının intihar ettiğini söylüyor. Doktor hanım neden intihar ettiğini sorunca da onun çok asi biri olduğunu, annesinin onu aç bırakarak cezalandırdığını anlatıyor. Nevin’i gören doktor hanım onun çok ağır bir hasta olabileceğini düşünüyor.

Ona ölen kızıyla ilgili sorular soruyor. Nevin, kendisinin eczacı olduğunu ve girip olan kızını kendisinin tedavi ettiğini anlatıyor. Doktor hanım duyduklarından sonra onun kızını öldürmüş olabileceğini düşünmeye başlıyor ve onu gelecek hafta yanına gelmesi için ikna ediyor.

Keklik, kliniğe gelip doktor hanıma sürpriz yapıyor. Ondan kendisine tekrar ilaç yazmasını istiyor. Süveyda, erkek arkadaşının nasıl kendisini terk ettiğini anlatıyor. Doktor hanım ona, erkek arkadaşını öyle olmasını istediği için onun terk ettiğini söylüyor. Süveyda, o geceyle ilgili bir şeyler hatırlıyor.

Daha sonra,Mustafa ile Asuman geliyor. Doktor hanım Mustafa beyde bir gariplik olduğunu anlıyor. Asuman, Süveyda’nın bir şarkıyla sara krizine girdiğini anlatıyor. Mustafa, o şarkıyı Süveyda’nın annesinden duyduğunu söylüyor.

Asuman ile Mustafa yemeğe çıkıyor. Mustafa tuvaletteyken telefonu çalıyor. Asuman telefonu açıp onun Narin isimli bir kadını bakım evine yatırdığını öğreniyor. Mustafa’ya Narin’in kim olduğunu soruyor.

O da Süveyda’nın annesi olduğunu söylüyor. Asuman, o kadını Süveyda’nın yakınına getirdiği için Mustafa’ya çok öfkeleniyor. Mustafa, Narin’in yanına gidip ona bir oyuncak köpek götürüyor.

Narin, Mustafa’ya hala bebeğinin nerede olduğunu soruyor. Onun bu durumuna dayanamayan Mustafa göz yaşları içinden bakım evinden ayrılıyor.

Kırmızı Oda Dizisinin Kadrosuna Ayta Sözeri Dahil Oldu! Dizinin 46. Bölüm 1….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler