Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Esra'yı Hayal Kırıklığına...

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ozan Esra’yı Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 16. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ozan, Esra’yı yaralı bir şekilde evinde bulup hastaneye yetiştiriyor. Mert, Çağla’yı tehdit edip onu kendisiyle beraber olmaya zorluyor. Ozan, teknede kalmaya başlıyor. Esra’yı Çınar’la gören Ozan içkiyi fazla kaçırıyor ve o geceyi Çağla’yla geçiriyor. Ozan, Esra’yı hayal kırıklığına uğratıyor.

Cuma Dizileri 2021

Ozan Esra’yı Hayal Kırıklığına Uğratıyor!

Aşk Mantık intikam 17. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Menekşe, kızı eve gelmeyince telaşlanıp Zeynep’i arıyor. Zeynep, Esra’nın Ozan’la konuşmak için buluşacağını bildiği için hemen Ozan’ı arıyor. Ozan, her yerde Esra’yı arıyor. Evde olabileceğini düşünüp oraya gidiyor.

AŞK MANTIK İNTİKAM 16. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Esra’yı bahçede kanlar içinde yatarken bulan Ozan, onu hemen hastaneye götürüyor. Çağla, durumu öğrenip hemen kendisine gelen Esra’nın yanına gidiyor. Ona babasının Ozan’ın evinde olduğunu öğrenip fenalaştığını söylüyor.

Esra, Çağla’nın tehdidiyle olanları kimseye anlatmıyor. Çınar, Esra’ya çok güzel bir doğum günü sürprizi hazırlıyor. Ozan, onları yan yana gördükçe kıskançlıktan deliye dönüyor. Onları birlikte görmemek için işe gitmiyor.

Evine de gitmeyen Ozan, teknede kalmaya başlıyor. Müşteriler Ozan’la görüşmek istiyor. Ozan’ın işe gelmemesiyle şirket bir çok müşterisini kaybediyor. Esra, Ozan’ı şirkete döndürebilmek için onunla konuşmaya gidiyor.

Onun konuşmaları Esra’yı üzüyor. Musa onu ağlarken gördüğünü Ozan’a söylüyor. Ozan, Esra’nın yanına gidiyor. Ama Çınar ondan önce davranıp Esra’yı teselli ediyor. Onları birlikte gören Ozan, geri dönüp gidiyor.

Mert, Çağla’yla görüşmek istiyor. Çağla onu aramayınca Mert şirkete gelip, kendisinin onun her başı sıkıştığında yanına gelecek biri olmadığını, kendisiyle görüşmek zorunda olduğunu söyleyip onu tehdit ediyor.

Ozan, o gün içkiyi fazla kaçırıyor. Çağla, Ozan’ın yanına gidip kendisini sevmeyi denerse çok mutlu olacaklarını söyleyip onu öpüyor. Esra, ertesi gün tüm olanları Ozan’a anlatmaya karar veriyor.

Tekneye gittiğinde Çağla’nın geceyi Ozan’la geçirdiğini anlıyor. Ozan, Esra’yı karşısında görüp yaptığı şeyden büyük pişmanlık duyuyor. Esra, gördüğü karşısında donup kalıyor.

 Aşk Mantık İntikam 16. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ozan Esra’dan Vaz Mı…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler