Ana SayfaDizilerYargı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Ceylin'i Kapı Dışarı Ediyor!

İlgili Postlar

Yargı 5. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Zafer Ceylin’i Kapı Dışarı Ediyor!

Kanal D’nin yeni gözde dizisi Yargı, 4. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ilgaz, Çınar’ın evde sakladığı uyuşturucuları buluyor. Çınar, Ceylin’le bir anlaşma yapıp İnci’nin o gece hocasının evinden çıktıktan sonra ne yaptığını anlatıyor. Zafer, kızının Çınar’ın avukatı olduğunu öğrenip Ceylin’i kapı dışarı ediyor.

Pazar Dizileri 2021

Zafer Ceylin’i Kapı Dışarı Ediyor!

Yargı 5. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Zafer, ifadesini veriyor ve kızının öldüğü gece çok alkol aldığı için eve gelmediğini anlatıyor. Pars, Ceylin’in eniştesini de sıkıştırıyor.  İnci’nin hocasıyla karısının yurt dışına kaçacakları öğreniliyor. Ceylin’in aldığı diş fırçasındaki DNA’lar uyuşuyor. Ama şikayet olmadığı için onları ifadeye çağıramıyorlar.

YARGI 4. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Ceylin, hemen bir ankisörlü telefonla onları ihbar ediyor. Karı koca emniyete getiriliyor. İnci’nin hocası onunla ilişkisi olduğunu, o gece onunla birlikteyken karısının kendilerini birlikte gördüğünü karısının İnci’yi darp edip sokağa attığını anlatıyor.

Hocanın karısı ise, aynı ifadeyi veriyor. İnci’nin evde kalan eşyalarını da bir çöp poşetine koyup attığını, başka da bir şey bilmediklerini anlatıyor. Pars, hocanın daha sonra hastaneye gittiğini ve cinayetin işlediği saatlerde orada olduğunu araştırıp buluyor.

Öyle olunca da onları serbest bırakıyor. Ilgaz, eve Çınar’ın bir arkadaşının geldiğini ve odasından bir kitap almak istediğini halasından öğreniyor. Adama beklemesini söylemesini istiyor. Öyle olunca da adam kaçıyor. Ilgaz, Çınar’ın uyuşturucuları evde sakladığını anlıyor.

Her yeri arayıp uyuşturucuyu bulamıyor. Elif’in elindeki oyuncağı Çınar’ın ona hediye ettiği aklına geliyor. Oyuncağın içinden uyuşturucu çıkıyor. Ceylin, Ilgaz ile Metin’e, uyuşturucuları emniyete bildirmemelerini istiyor.

Onlar ise gidip evde uyuşturucu bulduklarına dair ifadelerini veriyor. Çınar, Ceylin’i çağırıp ona İnci’nin hocanın evinden çıktıktan sonra ne yaptığını anlatacağını ama, abisinin o uyuşturucuları bulduğunu kimseye söylememesini istiyor.

Ceylin, Çınar’a yalan söyleyip ondan İnci’nin hocasının evinden çıktıktan sonra yarı çıplak kendisini aradığını, kıyafet getirmesini istediğini ve daha sonra çantasının uyuşturucularla birlikte evde kaldığını söyleyip ondan para istediğini, kendisinin de yanında olan babasının kredi kartını ona verdiğini anlatıyor.

İnci’nin taksiye binip gittiğinden başka da bir şey bilmediğini anlatıyor. Ceylin, İnci’nin bindiği taksinin plakasının son rakamıyla camında kartal resmi olduğundan başka bir şey öğrenemiyor. Çınar’ın masum olduğuna inanan Ceylin, onu savunmaya devam ediyor.

Zafer, Ceylin’in Çınar’ın avukatı olduğunu öğrenip, onun eşyalarını kapının önüne koyup kızını eve almıyor.

 Yargı 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Çınar Ceylin’e Önemli Bir Bilgi Daha…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler