Ana SayfaDizilerMasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

İlgili Postlar

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

Tv 8’in büyük bir heyecanla izlenen yarışma programı MasterChef’in son bölümünde eleme heyecanı yaşandı. Hafta içi belirlenen 6 eleme adayı yarışmada kalabilmek için iki aşamalı eleme oyununda mücadele verdi. MasterChef 7. haftanın elenen yarışmacısı kim oldu? Ayrıntılar haberimizde…

MasterChef 7. Hafta 3. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 5. Ve 6….

MasterChef 7. Haftanın Elenen Yarışmacısı Kim Oldu?

MasterChef Türkiye 2021’in son bölümünde Eleme oyunları oynandı. İlk turu kazanan üç yarışmacı, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Geriye kalan üç yarışmacı ise ikinci turda yarıştı ve bir yarışmacı elenerek yarışmadan ayrıldı.

7. HAFTA ELEME OYUNU!

Şefler, 6 eleme adayına fasulye ürünü verdi ve bu üründen yaratıcı yemekler yapmalarını istedi. Verilen sürenin bitiminde Azize, yemeğini tahtanın üzerine koymayı unuttu ve şefler onun yemeğini değerlendirmeye almadılar. Geriye kalan 5 yarışmacının yemeklerinin tadımını yapan şefler, günün en başarılı yemeğini yapan yarışmacıyı açıkladılar.

Tahsin, en başarılı yemeği yaparak yarışmada kalmayı başardı. İkinci en başarılı yemeği yapan yarışmacı Pelin oldu. Pelin yaptığı tatlıyla eleme turunu geçti ve yarışmada en az bir hafta daha kalmayı garantiledi. Üçüncü en iyi tabağı yapan isim ise Burcu oldu.

7. HAFTA 2. ELEME OYUNU!

İkinci eleme turunda Mustafa, Dilara ve Azize yarıştı. Mehmet şef, yarışmacılara kendi imza yemeğini tanıttı. Onlardan, Tavuk ciğerinden yapılan yemeğe en yakın yemeği yapmalarını istedi. Verilen süre içinde üç yarışmacı da yemeğini yaptı. Mustafa, yemeklerini tamamlamasına rağmen, ürünlerinin tamamını tabağa yerleştiremedi.

Büyük aksilik yaşayan başarılı yarışmacı Mustafa, 7. haftanın elenen yarışmacısı oldu. Dilara ile Azize ise, en az bir hafta daha yarışmada kalmayı garantiledi. Mustafa, şeflerle ve arkadaşlarıyla vedalaştıktan sonra stüdyodan ayrıldı. Mustafa’nın gidişine en çok Emre üzüldü.

Mustafa’nın ayrılmasıyla 15 yarışmacı kaldı. MasterChef’in bu akşam ki bölümünde, kaptanlık oyunu oynanacak. Şefler yarışmacılardan lahmacun yapmalarını isteyecek. En iyi lahmacunu yapan yarışmacı mavi takım kaptanı olacak. Yemeği yapamayan veye yetiştiremeyen yarışmacılara ise şefler yaptırım uygulayacak.

Bakalım bu haftanın mavi takım kaptanı kim olacak?

MasterChef 7. Hafta 2. Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı? 3. Ve 4….

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler