Ana SayfaDizilerAşk Mantık İntikam 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Tuzağa Düşürülüyor!

İlgili Postlar

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Esra Tuzağa Düşürülüyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Aşk Mantık İntikam, 17. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Esra, Ozan ile Çağla’nın geceyi birlikte geçirdiklerini anlayınca Çınar’ın yanına gider ve ona teklifinin hala geçerli olup olmadığını sorar. Çınar, Esra’nın kendisiyle sevgili olmayı kabul etmesiyle çok mutlu olur. Ozan, onları dans ederken görür. Esra, Ozan’ın göreceği şekilde Çınar’ı öper. Aşk Mantık İntikam 17. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Esra, büyük bir tuzağa düşürülüyor.

Cuma Dizileri 2021

Esra Tuzağa Düşürülüyor!

Aşk Mantık İntikam 17. bölüm 2. fragmanında; Esra’nın babası dükkana kesilen borcu ödemek için gittiğinde borcun olmadığını öğreniyor. Çınar, o borcu Ozan’ın ödediğini düşünüyor ve ikili birbirlerine giriyor. Esra, iş teklifi alıyor. Ozan’dan uzak durmak için gidip görüşüyor. Çağla, başka bir firmanın kendi projelerinin çalındığını öğrenince suçu Esra’nın üzerine atıyor. Esra’nın da o firmayla görüştüğü ortaya çıkınca suç onun üzerine kalıyor.

İşte Aşk Mantık İntikam 17. bölüm 2. fragmanı…

AŞK MANTIK İNTİKAM 16. BÖLÜM ÖZETİ!

Menekşe, kızı eve gelmeyince telaşlanıp Zeynep’i arar. Zeynep, Esra’nın Ozan’la konuşmak için buluşacağını bildiği için hemen Ozan’ı arar. Ozan, her yerde Esra’yı arıyor. Evde olabileceğini düşünüp oraya gider.

Esra’yı bahçede kanlar içinde yatarken bulan Ozan, onu hemen hastaneye götürür. Çağla, durumu öğrenip hemen kendisine gelen Esra’nın yanına gider. Ona babasının Ozan’ın evinde olduğunu öğrenip fenalaştığını söyler.

Esra, Çağla’nın tehdidiyle olanları kimseye anlatmaz. Çınar, Esra’ya çok güzel bir doğum günü sürprizi hazırlar. Ozan, onları yan yana gördükçe kıskançlıktan deliye döner. Onları birlikte görmemek için işe gitmez.

Evine de gitmeyen Ozan, teknede kalmaya başlar. Müşteriler Ozan’la görüşmek ister. Ozan’ın işe gelmemesiyle şirket bir çok müşterisini kaybeder. Esra, Ozan’ı şirkete döndürebilmek için onunla konuşmaya gider.

Onun konuşmaları Esra’yı üzer. Musa onu ağlarken gördüğünü Ozan’a söyler. Ozan, Esra’nın yanına gider. Ama Çınar ondan önce davranıp Esra’yı teselli eder. Onları birlikte gören Ozan, geri dönüp gider.

Mert, Çağla’yla görüşmek ister. Çağla onu aramayınca Mert şirkete gelip, kendisinin onun her başı sıkıştığında yanına gelecek biri olmadığını, kendisiyle görüşmek zorunda olduğunu söyleyip onu tehdit eder.

Ozan, o gün içkiyi fazla kaçırır. Çağla, Ozan’ın yanına gidip kendisini sevmeyi denerse çok mutlu olacaklarını söyleyip onu öper. Esra, ertesi gün tüm olanları Ozan’a anlatmaya karar verir.

Tekneye gittiğinde Çağla’nın geceyi Ozan’la geçirdiğini anlar. Ozan, Esra’yı karşısında görüp yaptığı şeyden büyük pişmanlık duyar.

Aşk Mantık İntikam 17. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esra Çınar’ın Teklifini Kabul…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler