Ana SayfaDizilerYasak Elma 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Doğan'ın Evli Olduğunu Öğreniyor!

İlgili Postlar

Yasak Elma 116. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ender Doğan’ın Evli Olduğunu Öğreniyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Yasak Elma, 115. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Yıldız, Çağatay’la Kumru’nun ilişkisi olduğunu öğrendikten sonra doğruca avukata gidiyor. Kimseye bir şey belli etmeden onların ilişkisini ispatlayacak deliller toplamaya başlıyor. Ender, Doğan’la çok güzel bir gece geçiriyor. Ertesi gün ona sürpriz yapmak için evine gittiğinde bir kadınla karşılaşıyor. Ender, Doğan’ın evli olduğunu öğreniyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ender Doğan’ın Evli Olduğunu Öğreniyor!

Yasak Elma 116. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yıldız, Çağatay’la Kumru’yu o evde buluştuğunu görüyor. Oradan ayrılıp hemen bir avukata gidip durumu anlatıyor. Avukat Yıldız’a isterse Çağatay’ın tüm mal varlığını elinden alabileceğini söylüyor. Yıldız ise, sadece onları rezil etmek istiyor. Yine de avukatın istediği delilleri toplamak için harekete geçiyor.

YASAK ELMA 115. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Yıldız, Çağatay’a soğuk davranıyor. Kumru’yu görmeye giden Yıldız, onun bir kozmetik markasının yüzü olduğunu öğreniyor. Akşam onu ve babasını yemeğe davet ediyor. Çıkarken de Yıldız, kapının önündeki vazoyu bilerek düşürüp kırıyor.

Doğan, Yıldız’ın tavırlarından onun kocası ile kızının ilişkisini bildiğinden şüpheleniyor. Ama yardımcısı buna ihtimal dahi vermiyor. Doğan ile Kumru, Yıldız’lara yemeğe geliyor. Yıldız, bir arkadaşının çok yakın arkadaşının kocasıyla ilişkisi olduğunu öğrendiğini ve arkadaşının o kadının babasıyla evlendiğini söylüyor.

Herkes bu hikayeye gülüp geçiyor. Kumru, Çağatay’ı kıskanmaya başlıyor. Doğan, Çağatay’la görüşüp şirkete ortak oluyor. Ender ile de görüşmeye devam ediyor. Doğan, ortaklığı kutlamak için bir yemek düzenliyor. Yemeğe Kumru, sonradan katılıyor. Çağatay, sonradan gelen Kumru’nun erkek arkadaşıyla konuştuğunu görüp kıskanıyor.

Kumru, onu kıskandırmak için Çağatay’a kendisinin hayatına karışamayacağını söyleyip arkadaşlarıyla eğlenmeye çıkıyor. Yıldız, Çağatay’ın telefonundan gerekli bilgilere ulaşıp o bilgileri avukatına veriyor.

Kumru’yu rezil etmek içinde Caner ve Emir’den yardım isteyip tanıtımı yapılacak kremlerin içine çamaşır suyu koyduruyor. Tanıtıma giden Kumru, herkesin yüzünün kızardığını görünce rezil oluyor.

O gece Doğan ile Ender çok eğleniyor. Ender, Doğan’a aşık olmaya başlıyor. Doğan’a sürpriz yapmak kahve alıp onun evine gidiyor. Orada genç güzel bir kadınla karşılaşıyor. Kadın, Ender’e Doğan’ın karısı olduğunu söylüyor. Ender, duydukları karşısında büyük şok yaşıyor.

 Yasak Elma 115. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Yıldız’ın Planı Ne?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler