Ana SayfaDizilerMasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Belli...

İlgili Postlar

MasterChef 8. Hafta Kaptanlık Oyununu Kim Kazandı? Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Tv 8’in en çok izlenen yarışma programı MasterChef Türkiye 2021, 7. haftayı da geride bıraktı. Yarışmanın son bölümünde haftanın ilk kaptanlık oyunu oynandı. Şefler kaptanlık oyununda yemeklerini tamamlayamayan 6 yarışmacıya yaptırım uyguladı. 6 yarışmacı ön eleme oyunu oynadı. MasterChef 8. hafta kaptanlık oyununu kim kazandı? Haftanın ilk eleme adayı belli oldu.

Mustafa’nın elenmesiyle geriye 15 yarışmacı kaldı. Kaptanlık oyunu öncesi şefler, geçen haftanın kritiğini yaptı. Emre, Dilara’ya Mustafa’nın adını yazdığı için sitem etti. Onun gitmesine en çok üzülen Emre, onun elenmesinin sebebi olarak Dilara’yı gösterdi.
KAPTANLIK OYUNU!
8. haftanın kaptanlık oyunu için şefler yarışmacılardan, en az altı adet Lahmacun yapmalarını istedi. Verilen süre içinde yarışmacılar en iyi lahmacunları yapmak için mücadele etti. Sürenin sonunda 6 yarışmacı lahmacunlarını yetiştiremedi.
Şefler, onların tavırlarından ve kendi aralarında konuşmalarından dolayı onlara bir yaptırım uygulanacağını açıkladı. Haftanın en iyi lahmacununu yapan Tahsin oldu. Tahsin, en iyi lahmacunu yaparak 8. haftanın mavi takım kaptanı olmaya hak kazandı.
Tahsin, kırmızı takım kaptanı olarak karşısına Sergen’i seçti. Takımlar kuruldu.
Mavi takım kaptanı Tahsin, seçtiği yarışmacılar; Eren, Emre, Burcu, Mert, Azize, Rabia ve Pelin oldu.

Kırmızı Takım kaptanı Sergen, seçtiği yarışmacılar; Hasan, Araz, Dilara, Milhan, Safanur ve Ateş oldu.

Takımlar kurulduktan sonra şefler Sergen’den bir iddia bekledi. Ama Sergen, bu hafta iddiaya girmek istemediğini söyledi.

Haftanın İlk Eleme Adayı Belli Oldu!

Şefler, kaptanlık oyununda lahmacunları yetiştiremeyen 6 yarışmacıyla ön eleme oyunu oynayacaklarını açıkladılar. Onlardan Mıhlama ve mısır ekmeği yapmalarını istediler. Verilen süre içinde 6 yarışmacı en iyi mısır ekmeğini ve mıhlamayı yapmak için büyük mücadele verdi.

Verilen sürenin sonunda şefler yarışmacıların yaptıkları yemeklerin tadımlarını yaptı ve en başarısız yemeği yapan ismi açıkladı. Mert, MasterChef 8. hafta ilk eleme adayı oldu.

MasterChef’in bu akşamki bölümünde haftanın ilk dokunulmazlık oyunu oynanacak. Kırmızı takım 7, Mavi takım ise 8 yarışmacı ile dokunulmazlık oyunu oynayacak. Bakalım haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takım kazanacak?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler