Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem Sergen'in Yaptıklarını...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Sanem Sergen’in Yaptıklarını Anlatıyor Mu?

Fox Tv’nin yeni gözde dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 4. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Çevresinde yaşadığı şeyleri gördükten sonra Azra, kocasına sarılıp onun gibi dürüst biriyle evli olduğu için şanslı olduğunu söyler. Heckerlanan internet sitesinin ikinci listesi de açıklanır. Azra, kocasının da o listede adının olduğunu gazetecilerden öğrenir. Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Sanem, Sergen’in yaptıklarını anlatıyor mu?

Salı Dizileri 2021

Sanem Sergen’in Yaptıklarını Anlatıyor Mu?

Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm 2. fragmanında; Sergen, Güneş’in isteme töreninde bir konuşma yapıyor. Sanem, söze girip oradakilere aile saçmalığına son vermelerini istiyor. Sergen, onun Azra’yı aldattığını söylemesinden çok korkuyor. Nişan dağılıyor. Sanem, tek başına ağlıyor. Sergen’in Azra’yı aldattığını herkese açıklıyor mu?

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 4. bölüm 2. fragmanı….

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 3. BÖLÜM ÖZETİ!

Sergen, sabah uyandığında karısının ve çocuklarının evde olmadığını görür. Azra’nın her şeyi öğrenip kendisini terk ettiğini düşünmeye başlar. Parmağında yüzüğü de göremeyince iyice panikler. Azra, eve gelince onun bir şeyden haberi olmadığını öğrenip rahatlar.

Sanem, Sergen’i Azra’nın yanında arar. Paniklenen Sergen, akşam onun Yıldırım’la yakınlaştığını gördüğünü ve onu uyardığını söyler. Azra, Songül’le bir plan yapıp Alpay’ın şirketine onun şirket hesaplarını almak için gider.

Yaptıkları planla Azra, Songül’le yalandan tartışıp onun kocasıyla anlaşma yapmaktan başka çaresi olmadığını söyler. O sırada Songül, Alpay’ın odasının kartını alıp içeri girer ve tüm hesaplarını kopyalar.

Bu sırada Azra, Alpay ile annesini oyalar. Çolpan, durumu anlayıp Alpay’ı uyarır. Alpay, Songül’ün üzerini arar. Songül, saçının içine sakladığı diskle şirketten çıkar. Alpay’ın her yıl yüklü bir miktar bir hesaba para transfer ettiği anlaşılır.

Songül, kocasının ilişkisi olduğu arkadaşından bir oğlu olduğunu ve o parayı onun hesabına aktardığını anlar. Azra, yolda karısını bıçakla kovalayan bir adamla karşılaşır. Kadın cüzdanını düşürür. Azra, cüzdanı bulup kadının evine gidip komşusundan onun kendisini aramasını ister.

Ceylan, babasının evine sığınır. Babası da onu kocasıyla tekrar barıştırmaya çalışır. Ceylan, oğluyla birlikte gece evden kaçıp Azra’nın şirketine gider. Sabaha kadar orada bekleyip Azra ile görüşür. Erman, aradığı çaycıyı bulur ve Ceylan’ı işe alır. Azra, o gün Ceylan’ı evine götürmek ister.

Tam şirketten çıktıklarında Ceylan’ın kocası bıçakla karşılarına çıkar. Ceylan’ı oğlunun gözü önünde bıçaklayıp kaçar.

Evlilik Hakkında Her Şey 4. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Azra Sergen’in De…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler