Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naci Safiye'ye Evlenme Teklif Ediyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 42. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Naci Safiye’ye Evlenme Teklif Ediyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 42. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülben, utancından yerin dibine girip herkesi evden kovar. Esat, Gülben’in bu durumunun bir seferlik olduğunu düşünür. Ama Han, onun çocukluğundan beri bu rahatsızlıkla uğraştığını söyler. Naci geri dönüyor. Esat, Gülben’e ondan vazgeçmeyeceğini söyler. Masumlar Apartmanı 42. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Naci, Safiye’ye evlenme teklif ediyor.

Salı Dizileri 2021

Naci Safiye’ye Evlenme Teklif Ediyor!

Masumlar Apartmanı 42. bölüm 2. Fragmanında; Gülben, düğün hazırlıklarına başlıyor. Naci, bir yüzük alıp Safiye’ye evlenme teklif etmeye hazırlanıyor. Safiye’yi, çok güzel bir yere götüren Naci ona evlenme teklifi ediyor. Bakalım Safiye, Naci’yle evlenmeyi kabul edecek mi?

İşte Masumlar Apartmanı 42. bölüm 2. fragmanı…

MASUMLAR APARTMANI 41. BÖLÜM ÖZETİ!

Hikmet bey, hastaneden çıkar. Doktor onun ameliyat olması gerektiğini söyler. Han, babasını ve kardeşlerini yalnız bırakmamak için eve döner. Onun eve dönmesiyle Anıl yalnız kalır ve Rüya ile onların evini dinlemeye başlar.

Gülben, babasının iyileşmesiyle Esat’a evlenme teklif eder. Hikmet, bir an evvel Esat’ın gelip Gülben’i istemesini ister. Esat’ın babası Gülben’i istemeye gelmek istemez. Safiye, o kadar kişinin eve geleceğini duyunca paniklemeye başlar.

Han, Rüya’ya etrafında dolanmasını istemediğini söyleyip onu ret eder. Rüya’nın annesi gelip onu Esra’nın da istemediğini onun eve dönmesini ister. Rüya, annesinin kocası tarafından tacize uğradığı için o eve dönmek istemez.

Onların konuşmasını duyan Han, Rüya’nın yanına gidip orada kalmasını annesinin evine gitmemesini söyler. Safiye, çareyi yeni koltuk takımı almada bulur. Han, Esra’dan koltuk takımı kendi zevkine göre seçmesini ister.

Esat, isteme olayından önce Gülben’le buluşur ve ona Erol Evgin sürprizi yapar. Erol Evgin, onlar için şarkı söyler. Esat, Gülben’in önünde diz çöküp ona evlenme teklifi eder. Gülben, eve gelip yüzüğünü ablasına gösterir.

Esat ile annesi Gülben’i istemeye gelir. Safiye, kolonyanın içine çamaşır suyu koyup onların eline döker. Gülben, altına kaçırmamak için iki gündür su içmediğini ablasına söyler.

Kahveleri verdikten sonra Gülben, dayanamayıp bir bardak su içer. Şennur, Gülben’i isteyeceği sırada otelden klarnet sesi gelir. Safiye, Naci’nin döndüğünü görür. Gülben, çok sıkışıyor ancak tuvalete kalkamaz.

Safiye, Gülben’in durumunu anlayıp onun mutfağa gitmesini ister. Ancak Gülben yerinden kalkamaz. Herkes Gülben’in altına kaçırdığını görür. Gülben’in korktuğu başına gelir. Bu olaydan sonra Esat ile Şennur ne yapacak?

Masumlar Apartmanı 42. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Esat Gülben’den Vazgeçmiyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler