Ana SayfaDizilerCamdaki Kız 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Nalan'ı Çocuk Yapması İçin...

İlgili Postlar

Camdaki Kız 15. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Feride Nalan’ı Çocuk Yapması İçin Sıkıştırıyor!

Kanal D’nin sevilen dizisi Camdaki Kız, 15. yeni bölümüyle 14 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Sedat, Cana’yı görüp hemen Nalan’ı oradan uzaklaştırmak için bir yalan uydurur. Annesinin zor durumda olduğunu duyan Nalan, Hayri’yle eve gider. Feride, onları kovmaktan beter eder. Sedat, Nalan’la bir kaç günlüğüne tatile gider. Nalan, Sedat’ı gece yarısı Cana’yla konuşurken yakalar. Camdaki Kız 15. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Feride, bu sefer Nalan’ı çocuk yapması için sıkıştırıyor.

Perşembe Dizileri 2021

Feride Nalan’ı Çocuk Yapması İçin Sıkıştırıyor!

Camdaki Kız 15. bölüm 1. fragmanında; Alp, Cana’dan boşanmaya hazırlanıyor. Bunu duyan Cana tutuşmaya başlıyor. Alp, Sedat ile Cana’yı rezil edeceğini söylüyor. Hayri, Nalan’ın düştüğünü görüp onu kucağında otele taşıyor. Feride, kızına kendisinin azabından kurtulmak için çocuk yapmaktan başka çaresi olmadığını söylüyor.

İşte Camdaki Kız 15. bölüm 1. fragmanı…

 

CAMDAKİ KIZ 14. BÖLÜM ÖZETİ!

Sedat, Nalan’la yatarken Cana’nın odada olduğunu görür. Hemen, bir yalan uydurup Nalan’ı oyalar. Daha sonra banyoya saklanan Cana, Sedat’ı arayıp arkadaşının kaza yaptığını söylemesini ister.

Sedat, Nalan’a arkadaşının kaza yaptığını söyleyip onunla birlikte aşağı iner. Sonra telefonunu odada unuttuğunu söyleyen Sedat, Nalan’a eve gitmesini söyler ve kendisi otel odasına çıkıp Cana’yla birlikte olur.

Nalan’ın eve götürülmesi gerektiğini duyan Hayri, hemen onu arabaya koşar. Feride’nin odasından çıkmadığı haberi Nalan’a gelir. Nalan, Hayri’ye hemen annesinin evine gitmesini ister.

Feride’nin kapısı açılmaz. Nalan Hayri’den yardım ister. Hayri, odaya balkondan girip annesinin Nalan’a yazdığı mektubu okur. Daha sonra Feride, aşağıdan çıkıp gelir. Nalan’a, tanımadığı adamla eve geldiği için ona çok kızar.

Nalan’ın kötü olduğunu anlayan Hayri, sahilde durup onun hava almasını sağlar. Gülcihan, Nalan’ın yalnız geldiğini görünce Sedat’ın bir şeyler karıştırdığını anlar. Sedat, Cana’yla birlikte annesini de kandırmayı başarır.

Cahit, Sedat’la buluşur ve onun şirketin başına geçmesinin en doğrusu olduğunu, bu konuda ona yardım edeceğini söyler. Ona Selen’in ve Rafet’in alamadığı banka kredisini alacağının sözünü verir.

Sedat, babasına o krediyi alacağını söyler. Ama kimse onun bu krediyi alacağına da inanmaz. Sabah, Sedat kredinin onaylandığını ailesine açıklar. Rafet, zorla da olsa oğlunun bu başarısını tebrik eder ve ona kedi olalı bir fare tuttuğunu söyler.

Sedat, Nalan’ı alıp bir kaç gün tatile çıkmak ister. Rafet, onları Hayri’yle gönderir. Sedat, yol boyu söylenir. Hayri, onun Nalan’a layık bir insan olmadığını anlar. O gece Nalan ilk kez Sedat’la birlikte olur.

Sedat, gece kalkıp Cana’yı arar ve onunla konuşmasını Hayri duyar. Nalan’da uyanıp onu biriyle samimi bir şekilde konuşurken duyar. Bakalım Sedat, bu sefer Nalan’ı hangi yalanlarla kandıracak?

Camdaki Kız 15. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Sedat Nalan’ı Bu Sefer Nasıl…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler