Ana SayfaDizilerKalp Yarası 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe ile Ferit Kaza Yapıyor!

İlgili Postlar

Kalp Yarası 16. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Ayşe ile Ferit Kaza Yapıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Kalp Yarası, 15. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan yeni bölümünde; Ayşe, Hande’nin hayatını kurtarıyor. Hande, kendisine geliyor ve Ferit’le nişanlı olduğunu zannediyor. Zümrüt, Hüseyin’e baskı yapıyor. Hüseyin, bir adam tutup Baha cinayetini kendisinin yaptığını söyletiyor. Ayşe, serbest kalıyor. Ferit, Ayşe’den boşanmayı kabul ediyor. İkili beraber pikniğe çıkıyor. Dönüşte Ayşe ile Ferit, kaza yapıyor.

2021 Pazartesi Dizileri

Ayşe ile Ferit Kaza Yapıyor!

Kalp Yarası 16. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Ferit, Ayşe’yle konuşmak için onun evine gidiyor. Ayşe, Ferit’ten boşanmak istediğini açıklıyor. O sırada Hande’den ikisine de video geliyor. Ayşe, Ferit’ten hemen onun kendisini attığı yeri öğrenip koşuyor. Oraya vardıklarında Ayşe, Hande’nin yaşadığını anlıyor.

KALP YARASI 15. BÖLÜMDE BAŞKA NELER OLDU?

Hande, yaralı bir şekilde hastaneye kaldırılıyor. Hastanede kan gerekiyor. Ayşe, Hande’ye hiç düşünmeden kanını veriyor. Zümrüt, Ayşe’nin kızının hayatını kurtardığını öğrenince onu sarılıp teşekkür ediyor. Hüseyin’i de ihbar etmek için büyük yemin ettiği aklına geliyor ve kızının bu yüzden ölümle pençeleştiğini düşünüyor.

Hüseyin, Zümrüt’ün kendisini ihbar edeceğini anlayıp hemen suçu üstlenecek birini buluyor. Baha’yı öldürdüğünü söyleyen biri teslim oluyor. Ayşe’nin de masum olduğu ortaya çıkıp serbest bırakılıyor.

Yaman, Hande’nin başına gidip ona kalbi olduğunu, onu söküp atamayacağını söyleyip göz yaşı döküyor. Hande gözlerini açıyor. Ancak Ferit’le evleneceğini ve düğüne üç gün kaldığını zannediyor.

Azade, Ferit’le konuşup hazır Hande’nin düğün şokunu hatırlamazken onun Hande’yle evlenmesini istiyor. Ferit, annesine bunu yapamayacağını, Ayşe’yi çok sevdiğini söylüyor. Adnan, Azade’nin yönetim kurulu kararıyla otel için tüm mal varlıklarını ipotek edip kredi çektiklerini öğreniyor.

Şirkete gidip bunun riskli bir durum olduğunu yönetim kuruluna anlatıyor. Azede, yönetim kurulunun başkanlık için oylamasını istiyor. Herkes Azade’nin başkanlığı için oy veriyor. Adnan, en çok Yaman’ın kendi aleyhine oy kullanmasına üzülüyor.

Onu karşısına alıp kendisini büyük halay kırıklığına uğrattığını söylüyor. Ferit, Ayşe’nin evinde sızıp kalıyor. Ertesi gün boşanma protokolünü üzülerek imzalıyor. Ayşe, Ferit’le son kez birlikte vakit geçirmek istiyor. İkili pikniğe gidiyor. Dönüşte, Ferit karşıdan gelen aracı görmüyor ve kaza yapıyor.

 Kalp Yarası 15. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ferit Ayşe’den Boşanmayı Kabul Edecek…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler