Ana SayfaDizilerKırmızı Oda 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nevin İntihar Mı Edecek?

İlgili Postlar

Kırmızı Oda 47. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Nevin İntihar Mı Edecek?

Tv 8’in sevilen dizisi Kırmızı Oda, 47. yeni bölümüyle 15 ekim cuma günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Mustafa, Narin’in hasta olduğunu öğrenip onu bakım evine yatırır. Asuman, tesadüfen bu durumu öğrenip Mustafa’ya çok kızar. Süveyda, o korkunç geceyi hatırlamaya başlar. Doktor hanım Nevin’le konuşur ve gerçek hastanın o olduğunu anlar. Kırmızı Oda 47. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. Nevin, intihar mı edecek?

Cuma Dizileri 2021

Nevin İntihar Mı Edecek?

Kırmızı Oda 47. bölüm 1. fragmanında; Keklik, kızına neden Şafak ismini verdiğini anlatıyor. Doktor hanım Nevin’le konuşuyor ve onun Rezzan’ı da zehirlemesinden korkuyor. Bu durumu öğrenen Rezzan’ın babası duruma müdahale ediyor. Nevin, kızı gibi kendisini balkondan aşağı mı atacak?

İşte Kırmızı Oda 47. bölüm 1. fragmanı…

 

KIRMIZI ODA 46. BÖLÜM ÖZETİ!

Kliniğe ilk olarak Rezzan ile ailesi gelir. Doktor hanım Rezzan’ı her tarafı çamur içinde görür. Rezzan, kendisini topraklama yaptığını söyler. Doktor hanım onu çamurdan vazgeçirmek için topraklamayı tuzlu su ile de yapabileceğine inandırır.

Rezzan, ablasının intihar ettiğini söyler. Doktor hanım neden intihar ettiğini sorunca da onun çok asi biri olduğunu, annesinin onu aç bırakarak cezalandırdığını anlatır. Nevin’i gören doktor hanım onun çok ağır bir hasta olabileceğini düşünür.

Ona ölen kızıyla ilgili sorular sorar. Nevin, kendisinin eczacı olduğunu ve girip olan kızını kendisinin tedavi ettiğini anlatır. Doktor hanım duyduklarından sonra onun kızını öldürmüş olabileceğini düşünmeye başlar ve onu gelecek hafta yanına gelmesi için ikna eder.

Keklik, kliniğe gelip doktor hanıma sürpriz yapar. Ondan kendisine tekrar ilaç yazmasını ister. Süveyda, erkek arkadaşının nasıl kendisini terk ettiğini anlatır. Doktor hanım ona, erkek arkadaşını öyle olmasını istediği için onun terk ettiğini söyler. Süveyda, o geceyle ilgili bir şeyler hatırlar.

Daha sonra,Mustafa ile Asuman gelir. Doktor hanım Mustafa beyde bir gariplik olduğunu anlar. Asuman, Süveyda’nın bir şarkıyla sara krizine girdiğini anlatır. Mustafa, o şarkıyı Süveyda’nın annesinden duyduğunu söyler.

Asuman ile Mustafa yemeğe çıkar. Mustafa tuvaletteyken telefonu çalır. Asuman telefonu açıp onun Narin isimli bir kadını bakım evine yatırdığını öğrenir. Mustafa’ya Narin’in kim olduğunu sorar.

O da Süveyda’nın annesi olduğunu söyler. Asuman, o kadını Süveyda’nın yakınına getirdiği için Mustafa’ya çok öfkelenir. Mustafa, Narin’in yanına gidip ona bir oyuncak köpek götürür.

Narin, Mustafa’ya hala bebeğinin nerede olduğunu sorar. Onun bu durumuna dayanamayan Mustafa göz yaşları içinden bakım evinden ayrılır.

Kırmızı Oda 47. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Kızını Nevin Mi Öldürdü?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler