Ana SayfaDizilerUzak Şehrin Masalı 5. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Affan Kürşat'ı Vuruyor!

İlgili Postlar

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm 2. Final Fragmanı Yayında! Affan Kürşat’ı Vuruyor!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Uzak Şehrin Masalı, 5. final bölümüyle yarın akşam ekrana gelecek. Dizinin final bölümünde; Kürşat’ın abisi Umay’a gerçekleri anlatır. Onun karısının ve çocuğunun ölümüne kendisinin sebep olduğunu ona anlatır. Sonay, Kürşat’ı kocası gibi görmeye başlayınca Umay, ondan bu oyuna son vermesini ister. Umay, Affan’a boşanma davası açar. Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm 2. final fragmanı yayınlandı. Affan, Kürşat’ı vuruyor.

Perşembe Dizileri 2021

Affan Kürşat’ı Vuruyor!

Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm 2. final fragmanında; Kürşat’ın abisi emniyete gidip suçunu itiraf ediyor. Onun itirafıyla Kürşat, kaçmaktan kurtuluyor. Müjdeyi gidip Umay’a veriyor. Affan, Kürşat’ın gerçekte kim olduğunu Sonay’ın kocası olmadığını öğreniyor. Onun Umay’a olan ilgisini anlayan Affan, Kürşat’ı sırtından vuruyor.

İşte Uzak Şehrin Masalı 5. bölüm 2. final fragmanı….

UZAK ŞEHRİN MASALI 4. BÖLÜM ÖZETİ!

Affan, Umay’ın kendisine dönmesi için onun çalıştırmak istediği mandırayı yakar. Umay, ataşe verilen mandıranın içinde Melik’in olduğunu öğrenince, bunun hesabını Affan’dan sormak için silahı alıp onu vurmaya gider.

Kürşat, gidip Umay’ı durdurur. Melik çok korktuğu için o gece onunla birlikte yatar. Sonay, Umay ile Kürşat’ın yan yana yattıklarını gördükten sonra hemen Affan’ı arayıp onunla buluşur ve onun karısıyla birleşmesini sağlayacağını, ancak onunda bir daha kardeşine el kaldırmamasını ister.

Aliye, oğlunun tedavi görmesi gerektiğini düşünüp onu hastaneye kapatır. Ama Affan, oradan kurtulmayı başarır ve evde onlara büyük kısıtlamalar getirir. Sonay, iyice Kürşat’ı nikahlı kocası gibi görmeye başlar.

Umay’a, kocasına dönmesini ister. Onun konuşmalarını duyan Kürşat, Sonay’a kendisinin onun için orada olduğunu, Umay giderse kendisinin de gideceğini söyler. Kürşat’ın abisi yerini bulup yıllar sonra kardeşinin karşısına çıkar.

Ona, çok hasta olduğunu ve yaptığı hatalar için kendisini öldürmesini isteyip silahı eline verir. Ama Kürşat onu vurmaz. Ondan, bir an evvel gitmesini ister. Umay, boşanma davası için Kürşat’la birlikte şehre iner.

Orada Kürşat’ın abisi Umay’ın önüne çıkar ve onunla konuşmak istediğini söyler. Umay’da onunla konuşmak için kimseye haber vermeden arabasına biner.

Uzak Şehrin Masalı 5. Bölüm 1. Final Fragmanı Yayında! Umay Kürşat’ın Masum…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler