Ana SayfaDizilerMasumlar Apartmanı 43. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Safiye Naci'nin Gözünü Korkutamıyor!

İlgili Postlar

Masumlar Apartmanı 43. Bölüm 1. Ön izleme Yayında! Safiye Naci’nin Gözünü Korkutamıyor!

TRT 1’in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı, 43. yeni bölümüyle bu akşam ekrana gelecek. Dizinin yeni bölümünde; Gülben, eltileri ve kayın validesi ile düğün alışverişine gider. Orada zor anlar yaşar. Naci, Safiye’yi hayal kırıklığına uğrattığını anlar. Safiye ise ona, gerçek hayal kırıklığını göstermek ister. Esat, Gülben’le evlendikten sonra onlarla aynı apartmanda yaşayacağını öğrenir. Masumlar Apartmanı 43. bölüm ön izlemesi yayınlandı. Safiye, Naci’nin gözünü korkutamıyor.

Salı Dizileri 2021

Safiye Naci’nin Gözünü Korkutamıyor!

Masumlar Apartmanı 43. bölüm ön izlemesinde; Safiye, Naci’nin de kendisi gibi hayal kırıklığına uğramasını istiyor ve ona çöp daireyi gösteriyor. Naci ise, o çöp poşetlerini görerek hayal kırıklığına uğramayacağını, onu çok sevdiğini söylüyor. Safiye’nin ayağı burkuluyor. Naci, onu kucağına alıp evine götürüyor.

İşte Masumlar Apartmanı 43. bölüm ön izlemesi…

MASUMLAR APARTMANI 42. BÖLÜM ÖZETİ!

Söz gecesi Gülben’in altına kaçırmasından sonra, Safiye hemen kardeşleriyle birlikte onun önüne set olup kimsenin görmemesini sağlar. Gülnur, oğluna gitmeleri gerektiğini söyler. Esat ise, Gülben’e ne olduğunu anlamaya çalışırken onun altına kaçırdığını görür.

Safiye, Esat’a Gülben’in heyecanlandığı için böyle bir şey yaptığını ondan bu durumu annesine anlatmamasını ister. Gülnur’da, oğluna bu işte de bir hayır olduğunu söyleyip gitmek ister.

Hikmet ise onlara, kızını verdiğini söylüyor. Gülnur, yüzüklerin kesilmediğini söyleyip bu duruma itiraz ediyor. Han, Esat’la görüşüp Gülben’in bu durumu ilk kez yaşamadığını çocukluğundan beri bu durumda savaştığını öğreniyor.

Çok düşünüyor ama Gülben’den ayrılmak istemez. Esra’nın da yardımıyla Gülben’le görüşür. Ona, ayrılmak istemediğini söylüyor. Kına gecesi yapmak istediğini söyler. Han, Gülben’le konuşup Esat’ın onunla evlilik işlemlerini başlatmak istediğini söyler.

Gülben, Esat’la evlenmeyi kabul edip nüfus cüzdanını ona verip nikah için başvurmasını kabul eder. Hikmet, Naci ile Safiye’nin birlikte geldiğini görüyor ve ona onunda bir an evvel kızına evlenme teklif etmesini söyler.

Safiye, bu durumdan biraz utanır. Gülben için çok güzel bir kına gecesi organize edilir. Gülnur, gelinleriyle birlikte kına gecesine gelir. Gülben’in kına gecesi tam istediği bir şekilde olur.

Kına gecesi bittikten sonra Safiye, Naci’nin kendisine yüzük aldığını ve kendisine evlenme teklif edeceğini öğrenir. Bu sırada Ceylan, Safiye’yi arar. Han, Esat’tan Ceylan’ın döndüğünü ve annesinin evine yerleştiğini öğrenir.

Rüya ise, Han’ı adım adım takip eder. Naci, Safiye’yle kına gecesinden sonra aynı yerde buluşur. Safiye, Naci’den evlenme teklifi etmesini bekler. Ama Naci ona, kendisinin bir kitapçı dükkanı açacağını söyler. Safiye’ye beklediği evlenme teklifi gelmez.

 Masumlar Apartmanı 43. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Gülben’in Kararı Esat’ı Şok Ediyor!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler