Ana SayfaDizilerBir Zamanlar Çukurova 109. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İzmir Yolculuğu Züleyha İle...

İlgili Postlar

Bir Zamanlar Çukurova 109. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! İzmir Yolculuğu Züleyha İle Mehmet’i Yakınlaştırıyor!

Atv’nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova, 109. yeni bölümüyle 21 ekim perşembe günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Züleyha, Fikret’in kendisini Mehmet’ten korumaya çalışmasını kabul etmez. Bu yüzden Fikret’le arası bozulur. Betül, Fikret’le beraber olur. Ercan, Betül’ün yüzünden dolandırıcı durumuna düşer. Züleyha, Demir’in Hakan’ın kız kardeşi Hülya’ya yazdığı mektubu okur. Bir Zamanlar Çukurova 109. bölüm 1. fragmanı yayınlandı. İzmir yolculuğu Züleyha ile Mehmet’i yakınlaştırıyor.

Perşembe Dizileri 2021

İzmir Yolculuğu Züleyha İle Mehmet’i Yakınlaştırıyor!

Bir Zamanlar Çukurova 109. bölüm 1. fragmanında; Züleyha, İzmir’e Hülya’yla konuşmak için gidiyor. Mehmet, Züleyha’yı yalnız bırakmıyor. Fikret, Züleyha’nın Mehmet’le gittiğini öğreniyor. Züleyha, Hülya’nın başına gelenleri öğrenince Demir’in kendisine yaptıkları aklına geliyor ve parmağındaki yüzüğü çıkarıp atıyor.

İşte Bir Zamanlar Çukurova 109. bölüm 1. fragmanı…

https://twitter.com/i/status/1450383369368444928

BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA 108. BÖLÜM ÖZETİ!

Fikret, Mehmet’in Züleyha’nın etrafında olmasından hoşlanmaz ve onunla birbirlerine girer. Züleyha, Fikret’le konuşup onun kendisinin korumasına ihtiyacı olmadığını söyler. Bu konuşmadan sonra Fikret, Züleyha’ya çok içerler.

Konağa, bir kadın gelip Demir’i sorar. Onun kaybolduğunu öğrendikten sonra da gider. Hakan, Fekeli’yi Abdulkadir’in öldürdüğünü öğrenir ve ona bunu yaptığı için çok kızar. Fikret, Züleyha’nın ağır sözlerinden sonra çok içerliyor ve gidip meyhanede içer.

Betül’ü işle ilgili arar. Hemen, Betül bu fırsatı değerlendirip onunla görüşmek ister. Fikret, Betül’le buluşur. Şermin ve arkadaşları onları görür ve onların sevgili olduklarını düşünmeye başlar.

Betül, Fikret’le çok güzel vakit geçirir ve fırsatını bulup onu öper. O gece Fikret ile Betül birlikte olur. Ertesi gün Fikret, Betül’le birlikte olduğu için çok pişman olur. Züleyha, Betül’e şirkette bir oda ayarlar.

Betül, Ercan’a hafta sonu Antalya’ya gidip birlikte olmak için onu kandırmıştı. Ercan, Betül’le birlikte olmak için Antalya’da otel ayarlar. Betül’e, her şeyi ayarladığını söyler. Oda tamam deyip, onu geçiştirir.

Ertesi gün Betül, Züleyha’ya gidip Ercan’ın şirket hesabından kendi hesabına para geçirdiğini söyler. Züleyha, Ercan’ı yanına çağırıp onun şirketi dolandırdığını ispatladığını söyleyip onu işten kovar.

Ercan, Betül tarafından oyuna geldiğini söylese de Züleyha ona inanmaz. Betül, Abdulkadir’e bir arazi satıp ondan parasını alır. Selma ile Ayten, şirkete Züleyha’nın yanına gelir. Züleyha, onları dinlemek zorunda kalır.

Onlar, Demir’in Hülya isimli kadınla kendilerinin evinde buluştuğunu ve kendilerine her ay para gönderdiklerini söyler. Züleyha, onları dinlemeyince ona bir mektup bırakıp gidiyorlar. O sırada Mehmet içeri girer.

Züleyha, olanları ona anlatır. Hakan, kız kardeşinin başına gelenlerin sebebinin Demir olduğunu öğrenmek için onunla konuşmak ister. Tekerlekli sandalyeye mahkum kalan Hülya, kardeşine hiçbir şey anlatamaz. Hakan, kız kardeşinin odasında Demir’e ait bir mektup bulur.

O mektubu Züleyha’nın okumasını sağlar. Bundan sonra Hakan, Demir’in neyi var neyi yok almak için yemin eder.

Bir Zamanlar Çukurova 109. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Züleyha Demir’in Yazdığı Mektubu…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler